Het woord krijgen (e-Book)

over spreekvaardigheid in de christelijke gemeente

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Nico van der Voet

EPUB | Oktober 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In de christelijke gemeente wordt door veel mensen het woord gevoerd. Er worden bijbelvertellingen gehouden, lezingen,meditaties, toespraken en niet in de laatste plaats preken. Wie in de gemeente een taak op zich neemt, komt waarschijnlijk regelmatig voor een (grote) groep te staan. Spreken in het openbaar gaat niet vanzelf. Daar moet je je op voorbereiden en voor oefenen. In dit boek vind je de belangrijkste zaken als het gaat om spreken in de kerkelijke gemeente. Hoe bereid ik me voor op al deze spreekbeurten? Hoe voer ik ze uit? Hoe over win ik mijn spreekangst? Hoe zorg ik dat ik goed overkom? En hoe ga ik om met feedback? Het woord krijgen is nu geheel herzien en uitgebreid met nieuwe aandachtspunten, zoals het gebruikmaken van powerpointpresentaties. Nog meer geldt dat het een onmisbaar boek is voor iedereen die het woord voert in de gemeente en voor studenten theologie (wo en hbo).

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Nico van der Voet
Uitgever
KokBoekencentrum Non-Fictie
ISBN
9789023900221
Formaat
EPUB
Publicatiedatum
Oktober 2009
Bestandsgrootte
547 Kb
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

In de christelijke gemeente wordt door veel mensen het woord gevoerd. Er worden bijbelvertellingen gehouden, lezingen,meditaties, toespraken en niet in de laatste plaats preken. Wie in de gemeente een taak op zich neemt, komt waarschijnlijk regelmatig voor een (grote) groep te staan. Spreken in het openbaar gaat niet vanzelf. Daar moet je je op voorbereiden en voor oefenen. In dit boek vind je de belangrijkste zaken als het gaat om spreken in de kerkelijke gemeente. Hoe bereid ik me voor op al deze spreekbeurten? Hoe voer ik ze uit? Hoe over win ik mijn spreekangst? Hoe zorg ik dat ik goed overkom? En hoe ga ik om met feedback? Het woord krijgen is nu geheel herzien en uitgebreid met nieuwe aandachtspunten, zoals het gebruikmaken van powerpointpresentaties. Nog meer geldt dat het een onmisbaar boek is voor iedereen die het woord voert in de gemeente en voor studenten theologie (wo en hbo).

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Nico van der Voet
Uitgever
KokBoekencentrum Non-Fictie
ISBN
9789023900221
Formaat
EPUB
Publicatiedatum
Oktober 2009
Bestandsgrootte
547 Kb
Taal
Nederlandstalig