Het yoga gezondheidsboek

Prijs € 29,95

Uitverkocht

Anna Trökes, Detlef Gruner

Paperback | September 2010 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Combinee de kracht van yoga en ayurveda om uw gezondheid en levesnkwaliteit te verbeterenYoga en ayurveda zijn een sterk team. In dit boek leest u hoe u gezond kunt worden - en blijven! - met yogaoefeningen (aangepast aan uw constitutietype), geschikte voeding, een aangepaste leefwijze en ayurvedische geneesmiddelen.> Individueel en holistisch: waar hebt u persoonlijk baat bij? Welke yogaoefeningen, voeding, kruiden & co. zijn voor u optimaal? Met behulp van vragenlijsten kunt u uw constitutie bepalen en aan de hand daarvan doelgericht datgene kiezen dat uw gezondheid ondersteunt.> Yogaoefeningen doen die aan uw constitutie aangepast zijn: alle belangrijke asana's, bewegingsverlopen, ademhalingsoefeningen en meditaties worden nauwkeurig omschreven - steeds met informatie over de genezende werking en over het oefenen volgens constitutie.> Klachten zelf behandelen: vaak voorkomende klachten zoals een burn-out, hoofdpijn, slaapstoornissen of overgewicht worden vanuit de zienswijze van de moderne en de ayurvedische geneeskunde voorgesteld - steeds met voedings- en behandeltips, en speciale yogaprogramma's.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Anna Trökes, Detlef Gruner
Uitgever
Deltas Centrale uitgeverij
ISBN
9789044727241
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Beschrijving

Combinee de kracht van yoga en ayurveda om uw gezondheid en levesnkwaliteit te verbeteren

Yoga en ayurveda zijn een sterk team. In dit boek leest u hoe u gezond kunt worden - en blijven! - met yogaoefeningen (aangepast aan uw constitutietype), geschikte voeding, een aangepaste leefwijze en ayurvedische geneesmiddelen.

> Individueel en holistisch: waar hebt u persoonlijk baat bij? Welke yogaoefeningen, voeding, kruiden & co. zijn voor u optimaal? Met behulp van vragenlijsten kunt u uw constitutie bepalen en aan de hand daarvan doelgericht datgene kiezen dat uw gezondheid ondersteunt.

> Yogaoefeningen doen die aan uw constitutie aangepast zijn: alle belangrijke asana's, bewegingsverlopen, ademhalingsoefeningen en meditaties worden nauwkeurig omschreven - steeds met informatie over de genezende werking en over het oefenen volgens constitutie.

> Klachten zelf behandelen: vaak voorkomende klachten zoals een burn-out, hoofdpijn, slaapstoornissen of overgewicht worden vanuit de zienswijze van de moderne en de ayurvedische geneeskunde voorgesteld - steeds met voedings- en behandeltips, en speciale yogaprogramma's.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Anna Trökes, Detlef Gruner
Uitgever
Deltas Centrale uitgeverij
ISBN
9789044727241
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240