Hoe word ik gelukkig

reisgids voor de spirituele wereld

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Paperback | Juni 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De beste stukken van schrijver Gerry van der List over spiritualiteit uit Elsevier: over goeroes, astrologen, heksen, soefi's en andere spiritueel bevlogenen. Een reisgids voor de spirituele wereld.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
EW Boeken
ISBN
9789035250475
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Een reisgids voor de spirituele wereld. Schrijver Gerry van der List heeft voor Elsevier sinds 2002 het geestelijk leven gevolgd in de rubriek Spiritueel. Daarin besteedt hij aandacht aan traditionele godsdiensten als jodendom, islam en christendom, maar ook aan meer alternatieve manieren om het leven te beschouwen: van de tao van Winnie de Poeh tot de wijsheden van voetbalanalist René van der Gijp.

Deze bundel bevat een selectie van Van der Lists beste stukken over spiritualiteit: over goeroes, astrologen, heksen, soefi's en andere spiritueel bevlogenen die menen dat er meer is tussen hemel en aarde dan met het blote oog valt waar te nemen zonder een allesomvattende religie aan te hangen. Allen zoeken zij een weg in de spirituele wereld in de hoop het antwoord te vinden op de vraag die ieder mens bezighoudt: hoe word ik gelukkig.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
EW Boeken
ISBN
9789035250475
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig