Honderd lessen in mindfulness

Prijs € 12,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

J. Kabat-Zinn, Jon Kabat-Zinn

Hardback | Oktober 2009 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 3 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Moleculair bioloog Jon Kabat-Zinn (New York, 1944) is emeritus hoogleraar geneeskunde. Hij verwierf wereldfaam met zijn methode om angst, stress en pijn te bestrijden: aandachtstraining (mindfulness). Het boek waarin hij zijn methodiek uiteenzette, Handboek meditatief ontspannen, was voor velen een eyeopener. Thans worden op veel plaatsen – ook in Nederland en België – trainingen verzorgd die gebaseerd zijn op zijn programma. Uit dit grote werk selecteerde de auteur honderd lessen in mindfulness, teksten die de lezer helpen op het pad naar gewaarzijn, genezing en vreugde. Of je nu probeert geduld te oefenen, om te gaan met pijn of stress, je relatie fris te houden of gewoon negatieve gedachten en gedragingen een halt toe te roepen, je zult merken dat deze ogenschijnlijk simpele meditaties je helpen om in balans te komen en je de ogen te openen voor leven in het hier en nu.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
J. Kabat-Zinn, Jon Kabat-Zinn
Uitgever
Altamira-Becht
ISBN
9789069638799
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
152

Beschrijving

Moleculair bioloog Jon Kabat-Zinn (New York, 1944) is emeritus hoogleraar geneeskunde. Hij verwierf wereldfaam met zijn methode om angst, stress en pijn te bestrijden: aandachtstraining (mindfulness).
Het boek waarin hij zijn methodiek uiteenzette, Handboek meditatief ontspannen, was voor velen een eyeopener. Thans worden op veel plaatsen – ook in Nederland en België – trainingen verzorgd die gebaseerd zijn op zijn programma. Uit dit grote werk selecteerde de auteur honderd lessen in mindfulness, teksten die de lezer helpen op het pad naar gewaarzijn, genezing en vreugde.

Of je nu probeert geduld te oefenen, om te gaan met pijn of stress, je relatie fris te houden of gewoon negatieve gedachten en gedragingen een halt toe te roepen, je zult merken dat deze ogenschijnlijk simpele meditaties je helpen om in balans te komen en je de ogen te openen voor leven in het hier en nu.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
J. Kabat-Zinn, Jon Kabat-Zinn
Uitgever
Altamira-Becht
ISBN
9789069638799
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
152