Houd het maar voor mogelijk !

communiceren met andere levensvormen

Prijs € 21,95

Levertijd: 1-2 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Angel

Paperback | Juli 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit prachtige boek voert je mee in de wereld van andere bewustzijnsvormen en dimensies van leven, zoals de natuur, natuurwezens, walvissen en dolfijnen. De schrijfster Angel deelt haar ervaringen in het contact met hen en beschrijft hun verhalen over hun bestaansvorm. Op heldere, begrijpelijke wijze wordt de verwerking van ons bewustzijn en onze onbegrensde mogelijkheden tot groei uit de doeken gedaan. Meditatievormen worden als handvatten aangereikt om er zelf mee aan de slag te gaan. Een boeiend boek dat de lezer uitgebreid informeert en wil inspireren zijn eigen waarheid te ontdekken. Ervaar op welke manier een hoger ontwikkeld bewustzijn ons leven kan veranderen en verrijken, als we het maar voor mogelijk durven houden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Angel
Uitgever
Blue Light
ISBN
9789080686281
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2007
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
182

Beschrijving

Dit prachtige boek voert je mee in de wereld van andere bewustzijnsvormen en dimensies van leven, zoals de natuur, natuurwezens, walvissen en dolfijnen. De schrijfster Angel deelt haar ervaringen in het contact met hen en beschrijft hun verhalen over hun bestaansvorm. Op heldere, begrijpelijke wijze wordt de verwerking van ons bewustzijn en onze onbegrensde mogelijkheden tot groei uit de doeken gedaan. Meditatievormen worden als handvatten aangereikt om er zelf mee aan de slag te gaan.
Een boeiend boek dat de lezer uitgebreid informeert en wil inspireren zijn eigen waarheid te ontdekken. Ervaar op welke manier een hoger ontwikkeld bewustzijn ons leven kan veranderen en verrijken, als we het maar voor mogelijk durven houden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Angel
Uitgever
Blue Light
ISBN
9789080686281
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2007
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
182