Ik ben er even niet

mijn voettocht naar Santiago de Compostela

Prijs € 24,40

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

H. Kerkeling

Paperback | Juni 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Voor iedereen die deze beroemde tocht gemaakt heeft of wil maken. Duitsland heeft zijn eigen Paul de Leeuw: Hape Kerkeling. Het ligt niet voor de hand dat juist hij op pelgrimstocht gaat naar Santiago de Compostela. Het wordt de reis van zijn leven. Entertainer Hape Kerkeling krijgt problemen met zijn gezondheid. Hij besluit om een pauze in te lassen. Hoewel hij zich ernstig afvraagt wat hij eigenlijk gaat doen, loopt hij 800 kilometer in zes weken. De tocht voert van de besneeuwde toppen van de Pyreneeën naar Santiago de Compostela, waar de apostel Jakobus begraven ligt. Het is al meer dan duizend jaar het doel van gelovigen uit de hele wereld. Kerkeling kent eenzaamheid en stilte op zijn weg, wordt af en toe geplaagd door uitputting en grote twijfel, maar ondervindt ook gastvrijheid en vriendschap. Bovendien ervaart hij - ook tot zijn eigen verrassing - de nabijheid van God. Met humor en oog voor detail doet Kerkeling verslag van zijn reis, en van de reinigende kracht van wandelen. Hape Kerkeling (1964) werkt sinds 1984 als entertainer, cabaretier en presentator voor de Duitse televisie. Voor zijn shows en series heeft hij verschillende prijzen gekregen. www.hapekerkeling.de

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
H. Kerkeling
Uitgever
Have, Ten
ISBN
9789079001200
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
334

Beschrijving

Voor iedereen die deze beroemde tocht gemaakt heeft of wil maken. Duitsland heeft zijn eigen Paul de Leeuw: Hape Kerkeling. Het ligt niet voor de hand dat juist hij op pelgrimstocht gaat naar Santiago de Compostela. Het wordt de reis van zijn leven.
Entertainer Hape Kerkeling krijgt problemen met zijn gezondheid. Hij besluit om een pauze in te lassen. Hoewel hij zich ernstig afvraagt wat hij eigenlijk gaat doen, loopt hij 800 kilometer in zes weken. De tocht voert van de besneeuwde toppen van de Pyreneeën naar Santiago de Compostela, waar de apostel Jakobus begraven ligt. Het is al meer dan duizend jaar het doel van gelovigen uit de hele wereld.
Kerkeling kent eenzaamheid en stilte op zijn weg, wordt af en toe geplaagd door uitputting en grote twijfel, maar ondervindt ook gastvrijheid en vriendschap. Bovendien ervaart hij - ook tot zijn eigen verrassing - de nabijheid van God. Met humor en oog voor detail doet Kerkeling verslag van zijn reis, en van de reinigende kracht van wandelen.
Hape Kerkeling (1964) werkt sinds 1984 als entertainer, cabaretier en presentator voor de Duitse televisie. Voor zijn shows en series heeft hij verschillende prijzen gekregen. www.hapekerkeling.de

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
H. Kerkeling
Uitgever
Have, Ten
ISBN
9789079001200
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
334