Ik kom van de zon

Prijs € 26,95

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Flavio Cabobianco

Paperback | Oktober 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Flavio omhelst zijn moeder in een bui van tederheid. Ik vind je zo lief mama! Ik ben gelukkig, omdat ik zoveel van je houd. Maar ik kan je ook lief vinden als je niet mijn moeder bent; ik kan iedereen liefhebben, net zoals jou. Als je heel erg van een persoon houdt, kun je van iedereen houden.Ik heb je lief omdat we deeltjes zijn die uit God gekomen zijn! Alle mensen zijn deeltjes van God! God is in alle werelden, hij is in deeltjes opgedeeld, hij is overal en hij is ook in de leegte. Iedere wereld is een deel van God. Maar God is ook in de ruimte, God is alles wat er bestaat, alles, alles wat men kan aanraken, wat men ziet en wat men niet ziet. God sterft nooit, maar om levend te kunnen zijn, moet men een deeltje zijn dat uit God komt. Ik geloof dat ik een deeltje ben dat uit het hart van God gekomen is. Nou ja, niet letterlijk bedoelt, omdat God geen lichaam heeft, maar ik wil zeggen dat ik uit de liefde van God kom.Flavio, vier jaar oudFlavio is een Argentijnse jongen, een Nieuwetijdskind die vanaf drie jaar begon te spreken over zijn leven voor zijn geboorte op aarde. Hij spreekt over de sferen van licht waarin hij vertoefde voordat hij zijn ouders uitkoos om te reïncarneren op aarde. Hij en zijn twee jaar oudere broer Marcos zijn voor het eerst op deze aarde om de mensen te informeren over deze hogere sferen, over het leven voor en na de dood. Het is Flavio’s taak om de mensheid te helpen een hoger geestelijk bewustzijn te ontwikkelen. De aarde is aan het vergeestelijken, zo schrijft hij in zijn boek.Als drie jarig kind moet hij wennen aan het leven hier op aarde omdat men niet telepathisch communiceert, maar slechts spreekt via de mond, omdat men voedsel tot zich dient te nemen en niet rechtstreeks kan leven van de energie zelf. Hij moet enorm wennen omdat het leven op aarde zo materialistisch is en ze weinig geestelijk.In dit boek deelt Flavio zijn wijsheid en spirituele inzichten die niet passen bij een kind van drie jaar oud. Het is een aaneenschakeling van wijsheden over het ontstaan van materie, de schepping van het universum, leven op andere planeten, de sferen van licht, leven na de dood, de zin van het leven…

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Flavio Cabobianco
Uitgever
Piramidions
ISBN
9789081754972
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2011
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
116

Beschrijving

Flavio omhelst zijn moeder in een bui van tederheid. Ik vind je zo lief mama! Ik ben gelukkig, omdat ik zoveel van je houd. Maar ik kan je ook lief vinden als je niet mijn moeder bent; ik kan iedereen liefhebben, net zoals jou. Als je heel erg van een persoon houdt, kun je van iedereen houden.



Ik heb je lief omdat we deeltjes zijn die uit God gekomen zijn! Alle mensen zijn deeltjes van God! God is in alle werelden, hij is in deeltjes opgedeeld, hij is overal en hij is ook in de leegte. Iedere wereld is een deel van God. Maar God is ook in de ruimte, God is alles wat er bestaat, alles, alles wat men kan aanraken, wat men ziet en wat men niet ziet. God sterft nooit, maar om levend te kunnen zijn, moet men een deeltje zijn dat uit God komt. Ik geloof dat ik een deeltje ben dat uit het hart van God gekomen is. Nou ja, niet letterlijk bedoelt, omdat God geen lichaam heeft, maar ik wil zeggen dat ik uit de liefde van God kom.



Flavio, vier jaar oud



Flavio is een Argentijnse jongen, een Nieuwetijdskind die vanaf drie jaar begon te spreken over zijn leven voor zijn geboorte op aarde. Hij spreekt over de sferen van licht waarin hij vertoefde voordat hij zijn ouders uitkoos om te reïncarneren op aarde. Hij en zijn twee jaar oudere broer Marcos zijn voor het eerst op deze aarde om de mensen te informeren over deze hogere sferen, over het leven voor en na de dood. Het is Flavio’s taak om de mensheid te helpen een hoger geestelijk bewustzijn te ontwikkelen. De aarde is aan het vergeestelijken, zo schrijft hij in zijn boek.



Als drie jarig kind moet hij wennen aan het leven hier op aarde omdat men niet telepathisch communiceert, maar slechts spreekt via de mond, omdat men voedsel tot zich dient te nemen en niet rechtstreeks kan leven van de energie zelf. Hij moet enorm wennen omdat het leven op aarde zo materialistisch is en ze weinig geestelijk.



In dit boek deelt Flavio zijn wijsheid en spirituele inzichten die niet passen bij een kind van drie jaar oud. Het is een aaneenschakeling van wijsheden over het ontstaan van materie, de schepping van het universum, leven op andere planeten, de sferen van licht, leven na de dood, de zin van het leven…


Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Flavio Cabobianco
Uitgever
Piramidions
ISBN
9789081754972
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2011
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
116