Ik moest doodgaan om mezelf te genezen (e-Book)

Prijs € 12,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Anita Moorjani

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2012 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Na coma genezen van kanker. In dit indrukwekkende boek vertelt Anita Moorjani hoe haar lichaam het jarenlange gevecht tegen kanker aan het verliezen was. Terwijl haar organen er een voor een mee stoppen en Anita in een coma wegzakt, krijgt ze een buitengewone bijna-doodervaring waarbij ze haar leven en de negatieve patronen die voor haar ziekte hadden gezorgd in alle helderheid doorziet. Volkomen onverwacht komt Anita weer uit de coma en blijkt dat de kanker volledig uit haar lichaam verdwenen is. Een paar weken later kan ze het ziekenhuis verlaten en wordt het haar duidelijk dat ze dit opmerkelijke verhaal met de wereld moet delen. In dit boek beschrijft ze haar inzichten en ervaringen over ziekte, negatieve gedachten, gezondheid, liefde en genezing. Anita Moorjani is geboren in Singapore uit Indische ouders en verhuisde op tweejarige leeftijd naar Hong Kong. Ze heeft jarenlang in het zakenleven gewerkt tot ze in april 2002 werd gediagnosticeerd met terminale kanker. Haar bijzondere genezing in 2006 heeft haar leven enorm veranderd. Anita Moorjani houdt zich nu vooral bezig met het delen van de inzichten die ze kreeg door haar bijna-doodervaring.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Anita Moorjani
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000314799
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2012
Bestandsgrootte
406192 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Beschrijving

Na coma genezen van kanker.

In dit indrukwekkende boek vertelt Anita Moorjani hoe haar lichaam het jarenlange gevecht tegen kanker aan het verliezen was. Terwijl haar organen er een voor een mee stoppen en Anita in een coma wegzakt, krijgt ze een buitengewone bijna-doodervaring waarbij ze haar leven en de negatieve patronen die voor haar ziekte hadden gezorgd in alle helderheid doorziet. Volkomen onverwacht komt Anita weer uit de coma en blijkt dat de kanker volledig uit haar lichaam verdwenen is. Een paar weken later kan ze het ziekenhuis verlaten en wordt het haar duidelijk dat ze dit opmerkelijke verhaal met de wereld moet delen. In dit boek beschrijft ze haar inzichten en ervaringen over ziekte, negatieve gedachten, gezondheid, liefde en genezing.

Anita Moorjani is geboren in Singapore uit Indische ouders en verhuisde op tweejarige leeftijd naar Hong Kong. Ze heeft jarenlang in het zakenleven gewerkt tot ze in april 2002 werd gediagnosticeerd met terminale kanker. Haar bijzondere genezing in 2006 heeft haar leven enorm veranderd. Anita Moorjani houdt zich nu vooral bezig met het delen van de inzichten die ze kreeg door haar bijna-doodervaring.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Anita Moorjani
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000314799
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2012
Bestandsgrootte
406192 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256