In het licht van de volle maan

Prijs € 21,00

Levertijd: 2-3 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Geert Crevits

Hardback | November 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In het licht van de volle maan (Boek + cd)Twaalf bezinningsteksten van MORYA+ cd met de bijhorende live-opnames van Geert CrevitsMorya zegt..."Het is belangrijk om rustig te durven zijn in jouw leven, om te onthaasten, om niet met alles en alles en iedereen bezig te zijn, maar om tijd te maken voor jezelf, om innerlijk een aantal zaken te verantwoorden, om dus te zien van: 'klopt het wel dat ik dit en dat blijf doen? Zijn er zaken die eventueel anders zouden kunnen, die structuur vragen? En ben ik eraan toe om kleine stappen te zetten in mijn leven die mij leiden naar evenwicht, naar schoonheid, naar vrijheid?'"Morya's bezinningsteksten zijn compacte stukjes inzicht die je inspireren om op een diepe manier in het leven te staan. Het verschil ligt in kleine dingen - een andere kijk op de situaties in je leven en hier en daar een ander soort keuze die je maakt. Toch zijn de gevolgen groot voor je innerlijke welzijn.Geert Crevits (1944-2012) ontving 42 Morya boeken en talloze kortere teksten als deze in dit boekje via een telepathisch contact met Meester Morya. Zijn woorden zijn een ware erfenis voor deze wereld en een onmisbare handleiding voor de moderne spirituele mens.Inspirerend vormgegeven, met kleine paragrafen afgewisseld met citaten en illustraties. Door de luchtige layout komt de betekenis van de teksten uitstekend tot haar recht. Vol praktisch advies voor meer harmonie, vreugde en diepgang in je leven. Op de audio-cd kan je de teksten beluisteren als meditatie, bezinning of inspiratie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Geert Crevits
Uitgever
Mayil Publishing House
ISBN
9789075702583
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Beschrijving

In het licht van de volle maan (Boek + cd)
Twaalf bezinningsteksten van MORYA
+ cd met de bijhorende live-opnames van Geert Crevits

Morya zegt...
"Het is belangrijk om rustig te durven zijn in jouw leven, om te onthaasten, om niet met alles en alles en iedereen bezig te zijn, maar om tijd te maken voor jezelf, om innerlijk een aantal zaken te verantwoorden, om dus te zien van: 'klopt het wel dat ik dit en dat blijf doen? Zijn er zaken die eventueel anders zouden kunnen, die structuur vragen? En ben ik eraan toe om kleine stappen te zetten in mijn leven die mij leiden naar evenwicht, naar schoonheid, naar vrijheid?'"

Morya's bezinningsteksten zijn compacte stukjes inzicht die je inspireren om op een diepe manier in het leven te staan. Het verschil ligt in kleine dingen - een andere kijk op de situaties in je leven en hier en daar een ander soort keuze die je maakt. Toch zijn de gevolgen groot voor je innerlijke welzijn.

Geert Crevits (1944-2012) ontving 42 Morya boeken en talloze kortere teksten als deze in dit boekje via een telepathisch contact met Meester Morya. Zijn woorden zijn een ware erfenis voor deze wereld en een onmisbare handleiding voor de moderne spirituele mens.

Inspirerend vormgegeven, met kleine paragrafen afgewisseld met citaten en illustraties. Door de luchtige layout komt de betekenis van de teksten uitstekend tot haar recht. Vol praktisch advies voor meer harmonie, vreugde en diepgang in je leven. Op de audio-cd kan je de teksten beluisteren als meditatie, bezinning of inspiratie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Geert Crevits
Uitgever
Mayil Publishing House
ISBN
9789075702583
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96