Intuitie en inwijding

Prijs € 13,95

Uitverkocht

Paperback | Juni 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Intuïtie is een veelbesproken onderwerp, zowel op het werk als in de privésfeer. Maar eigenlijk geeft geen enkel boek dat ingaat op dit verschijnsel een verklaring voor de herkomst van dit buitengewone vermogen of hoe we het kunnen ontwikkelen on leren verttrouwen op ons 'zesde zintuig'. Onze intuïtie ontwikkelen houdt ook in dat we geleidelijk ingewijd worden in een proces van bewusrwording van onze fijnere lichamen. Aan de hand van Intuitie en inwijding gaan we meer begrijpen van deze fijnere lichamen, de chakra's, de Zeven Stralen van Ontplooiïng en van de spirituele weg die we gaan, sommigen bewuster dan anderen. Dit boek van White Eagle, een groot spiritueel leraar, zal die weg voor ons begaanbaarder maken. Intuïtie is waarnemen vanuit onze goddelijke kern.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
AnkhHermes, Uitgeverij
ISBN
9789020284805
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

Intuïtie is een veelbesproken onderwerp, zowel op het werk als in de privésfeer. Maar eigenlijk geeft geen enkel boek dat ingaat op dit verschijnsel een verklaring voor de herkomst van dit buitengewone vermogen of hoe we het kunnen ontwikkelen on leren verttrouwen op ons 'zesde zintuig'.
Onze intuïtie ontwikkelen houdt ook in dat we geleidelijk ingewijd worden in een proces van bewusrwording van onze fijnere lichamen. Aan de hand van Intuitie en inwijding gaan we meer begrijpen van deze fijnere lichamen, de chakra's, de Zeven Stralen van Ontplooiïng en van de spirituele weg die we gaan, sommigen bewuster dan anderen. Dit boek van White Eagle, een groot spiritueel leraar, zal die weg voor ons begaanbaarder maken.
Intuïtie is waarnemen vanuit onze goddelijke kern.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
AnkhHermes, Uitgeverij
ISBN
9789020284805
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160