Inzicht

vingers wijzend naar de maan

Prijs € 4,95

Uitverkocht

Paperback | Mei 2004 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Vanuit verschillende invalshoeken wordt in deze bloemlezing het Ene, dat eigenlijk niet in woorden uitgedrukt kan worden, belicht. Noem het Tao, Brahman, Bewustzijn of God. Alle woorden die verwijzen naar het Onnoembare, zoals een vinger die wijst naar de maan. Het gaat om de maan maar we moeten eerst naar de vinger kijken om te zien waar die heen wijst. Dan pas zien we de maan. Deze verzameling inspirerende teksten is uitgebracht ter ere van het eerste lustrum van het tijdschrift InZicht. InZicht verschijnt vier maal per jaar en biedt een keur aan artikelen, interviews en teksten op het gebied van spiritualiteit, levensbeschouwing en radicaal zelfonderzoek.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Samsara Uitgeverij b.v.
ISBN
9789077228210
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2004
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
70

Beschrijving

Vanuit verschillende invalshoeken wordt in deze bloemlezing het Ene, dat eigenlijk niet in woorden uitgedrukt kan worden, belicht. Noem het Tao, Brahman, Bewustzijn of God. Alle woorden die verwijzen naar het Onnoembare, zoals een vinger die wijst naar de maan. Het gaat om de maan maar we moeten eerst naar de vinger kijken om te zien waar die heen wijst. Dan pas zien we de maan.
Deze verzameling inspirerende teksten is uitgebracht ter ere van het eerste lustrum van het tijdschrift InZicht. InZicht verschijnt vier maal per jaar en biedt een keur aan artikelen, interviews en teksten op het gebied van spiritualiteit, levensbeschouwing en radicaal zelfonderzoek.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Samsara Uitgeverij b.v.
ISBN
9789077228210
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2004
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
70