Je bent je eigen leraar

Prijs € 11,00

Levertijd: 2-3 werkdagen

Morya, Geert Crevits

Hardback | December 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

"Je bent je eigen leraar. Dat wil zeggen, diep in je hart kan je weten wat goed is en minder goed, wat juist is en minder juist. Jouw leven is belangrijk en de manier waarop je leeft is heel belangrijk. En dat kan je voor jezelf uitdokteren, dit kan je diep in je hart aanvoelen: 'kijk, dit is de richting die ik moet gaan.'" Een hoopvol boekje over de connectie tussen jouw leven en het universele Goddelijke. Over het vertrouwen en de wijsheid die je in je eigen hart kan vinden. Over de bron van intuïtie in jezelf en over de tegenstand die je soms kan ontmoeten. Over de ontmoetingen die je kan hebben en over de ware betekenis van liefde. Fragmenten uit elk boek en meer informatie over Morya vind je op www.morya.org . In "Je bent je eigen leraar" vind je de volgende hoofdstukken: Je eigen spoor 'Ik kan vooruit' De leerschool in jezelf Gedragen door de moeilijkheden heen Een puur hart Luisteren naar je eigen innerlijk Jouw leven is belangrijk Er is een bron van geluk in jezelf Liefde is om te geven Je bent je eigen leraar

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Morya, Geert Crevits
Uitgever
Mayil Publishing House
ISBN
9789075702491
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
December 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

"Je bent je eigen leraar. Dat wil zeggen, diep in je hart kan je weten wat goed is en minder goed, wat juist is en minder juist. Jouw leven is belangrijk en de manier waarop je leeft is heel belangrijk. En dat kan je voor jezelf uitdokteren, dit kan je diep in je hart aanvoelen: 'kijk, dit is de richting die ik moet gaan.'"

Een hoopvol boekje over de connectie tussen jouw leven en het universele Goddelijke. Over het vertrouwen en de wijsheid die je in je eigen hart kan vinden. Over de bron van intuïtie in jezelf en over de tegenstand die je soms kan ontmoeten. Over de ontmoetingen die je kan hebben en over de ware betekenis van liefde.

Fragmenten uit elk boek en meer informatie over Morya vind je op www.morya.org .

In "Je bent je eigen leraar" vind je de volgende hoofdstukken:
Je eigen spoor
'Ik kan vooruit'
De leerschool in jezelf
Gedragen door de moeilijkheden heen
Een puur hart
Luisteren naar je eigen innerlijk
Jouw leven is belangrijk
Er is een bron van geluk in jezelf
Liefde is om te geven
Je bent je eigen leraar

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Morya, Geert Crevits
Uitgever
Mayil Publishing House
ISBN
9789075702491
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
December 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig