Je kunt ook jezelf vergeven

een methode die echt werkt

Prijs € 18,95

Levertijd: 2-3 werkdagen

Ook beschikbaar als:

Colin C. Tipping

Paperback | Oktober 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Colin Tippings methodische benadering van vergeving krijgt steeds meer aandacht. Deze van oorsprong Britse therapeut en trainer komt regelmatig vanuit de VS naar Europa voor lezingen en workshops. Met name in Duitsland vindt zijn aanpak veel navolging. Ook in Nederland en België neemt de belangstelling toe. Jezelf vergeven volgt dezelfde principes als het vergeven van anderen. Wat kunnen we doen met de schuldgevoelens, de schaamte, het verdriet, de afkeer en de boosheid die we soms diep van binnen jegens onszelf voelen? Negeren helpt niet, serieus nemen en accepteren zijn stappen in de goede richting, maar werkelijk jezelf vergeven vraagt om een radicalere benadering. Tipping stippelt een bijzonder originele en uitvoerbare methode uit om tot radicale zelfvergeving te komen. Via eenvoudige overwegingen en oefeningen laat hij de lezer kennis maken met wat er in innerlijk op dit gebied speelt. Daarmee leidt hij de veranderingen in en maakt de weg vrij voor een beslissende transformatie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Colin C. Tipping
Uitgever
Lezerspoort
ISBN
9789077556559
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2009
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
221

Beschrijving

Colin Tippings methodische benadering van vergeving krijgt steeds meer aandacht. Deze van oorsprong Britse therapeut en trainer komt regelmatig vanuit de VS naar Europa voor lezingen en workshops. Met name in Duitsland vindt zijn aanpak veel navolging. Ook in Nederland en België neemt de belangstelling toe.

Jezelf vergeven volgt dezelfde principes als het vergeven van anderen. Wat kunnen we doen met de schuldgevoelens, de schaamte, het verdriet, de afkeer en de boosheid die we soms diep van binnen jegens onszelf voelen? Negeren helpt niet, serieus nemen en accepteren zijn stappen in de goede richting, maar werkelijk jezelf vergeven vraagt om een radicalere benadering.

Tipping stippelt een bijzonder originele en uitvoerbare methode uit om tot radicale zelfvergeving te komen. Via eenvoudige overwegingen en oefeningen laat hij de lezer kennis maken met wat er in innerlijk op dit gebied speelt. Daarmee leidt hij de veranderingen in en maakt de weg vrij voor een beslissende transformatie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Colin C. Tipping
Uitgever
Lezerspoort
ISBN
9789077556559
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2009
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
221