Je levenswiel in beweging + CD

ontdek je talenten en passies door te werken met het Keltisch jaarwiel

Prijs € 22,50

Uitverkocht

Femke Bloem

Paperback | December 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het Keltisch jaarwiel heeft een heel eigen ritme. In een even natuurlijk ritme kijk je met dit boek aan de hand van de Keltische jaarfeesten naar je eigen leven en levensvragen. Door middel van oefeningen, vragen, visualisaties (gedeeltelijk ook op de cd), schrijven en kunstzinnig uitwerken van wat je ervaart, word je je bewust van je leven op dit moment en breng je je levenswiel in beweging. Het biografisch werken en schrijven om steeds terugkerende patronen in je leven te ontdekken en hier verandering in te brengen, was nog niet eerder zo toegankelijk en zo inspirerend.Femke Bloem studeerde af als kunstzinnig therapeute. Naast haar werk als therapeute/trainster werkt zij als beeldend kunstenares, harpiste en yogalerares. Zij schrijft artikelen over esoterie en kunst en geeft workshops.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Femke Bloem
Uitgever
Uitgeverij Akasha
ISBN
9789460150364
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208

Beschrijving

Het Keltisch jaarwiel heeft een heel eigen ritme. In een even natuurlijk ritme kijk je met dit boek aan de hand van de Keltische jaarfeesten naar je eigen leven en levensvragen. Door middel van oefeningen, vragen, visualisaties (gedeeltelijk ook op de cd), schrijven en kunstzinnig uitwerken van wat je ervaart, word je je bewust van je leven op dit moment en breng je je levenswiel in beweging. Het biografisch werken en schrijven om steeds terugkerende patronen in je leven te ontdekken en hier verandering in te brengen, was nog niet eerder zo toegankelijk en zo inspirerend.


Femke Bloem studeerde af als kunstzinnig therapeute. Naast haar werk als therapeute/trainster werkt zij als beeldend kunstenares, harpiste en yogalerares. Zij schrijft artikelen over esoterie en kunst en geeft workshops.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Femke Bloem
Uitgever
Uitgeverij Akasha
ISBN
9789460150364
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208