Kaartleggen met het Keltisch Kruis

Prijs € 13,50

Uitverkocht

Christiane Renner

Paperback | September 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Christiane RennerLenormand - Kaartleggen met het Keltische KruisEen praktische zelfcursusHeldere duidingen van de Waarzegkaarten van Mademoiselle Lenormand! De Waarzegkaarten van de Mademoiselle Lenormand zijn bij uitstek geschikt om meer inzicht te krijgen in ons dagelijks leven. Deze orakelkaarten kennen een symboliek die terugvoert naar bekende en veel voorkomende symbolen, die al sinds mensenheugenis beroemd (en berucht) zijn om hun betekenis bij lief en leed, geluk en naderend onheil, enz.Met behulp van de meest gebruikte legmethode, het Keltisch Kruis, wordt iedere kaart voor elke positie in deze legging geduid. Dit legpatroon is voor (bijna) iedere situatie geschikt en geeft snel en doeltreffend een dieper inzicht. En al doende wordt vanzelf de kennis opgedaan welke betekenis de kaarten hebben op de tien verschillende kaartposities. Christiane Renner heeft deze methode verdiept en uitgebreid met de spirit-card, zodat niet alleen helderheid in de betreffende situatie wordt verkregen, maar ook een praktisch handvat wordt geboden hoe het best met de situatie om te gaan. Zo is een unieke praktische cursus kaartleggen ontstaan, gebaseerd op het bekendste traditionele legpatroon en voorzien van moderne, heldere duidingen, waardoor iedereen meteen aan de slag kan met de Lenormandkaarten en het Keltisch Kruis, ongeacht de kennis of ervaring waarover iemand op dat moment wel of niet beschikt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Christiane Renner
Uitgever
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063789138
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
171

Beschrijving

Christiane Renner

Lenormand - Kaartleggen met het Keltische Kruis
Een praktische zelfcursus

Heldere duidingen van de Waarzegkaarten van Mademoiselle Lenormand!

De Waarzegkaarten van de Mademoiselle Lenormand zijn bij uitstek geschikt om meer inzicht te krijgen in ons dagelijks leven. Deze orakelkaarten kennen een symboliek die terugvoert naar bekende en veel voorkomende symbolen, die al sinds mensenheugenis beroemd (en berucht) zijn om hun betekenis bij lief en leed, geluk en naderend onheil, enz.

Met behulp van de meest gebruikte legmethode, het Keltisch Kruis, wordt iedere kaart voor elke positie in deze legging geduid. Dit legpatroon is voor (bijna) iedere situatie geschikt en geeft snel en doeltreffend een dieper inzicht. En al doende wordt vanzelf de kennis opgedaan welke betekenis de kaarten hebben op de tien verschillende kaartposities.

Christiane Renner heeft deze methode verdiept en uitgebreid met de spirit-card, zodat niet alleen helderheid in de betreffende situatie wordt verkregen, maar ook een praktisch handvat wordt geboden hoe het best met de situatie om te gaan.

Zo is een unieke praktische cursus kaartleggen ontstaan, gebaseerd op het bekendste traditionele legpatroon en voorzien van moderne, heldere duidingen, waardoor iedereen meteen aan de slag kan met de Lenormandkaarten en het Keltisch Kruis, ongeacht de kennis of ervaring waarover iemand op dat moment wel of niet beschikt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Christiane Renner
Uitgever
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063789138
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
171