Kiezen voor spiritualiteit

van geloof naar bewustwording

Prijs € 15,42

Tijdelijk niet beschikbaar

Frans Tettero

Paperback | Oktober 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Te midden van de stortvloed aan publicaties over spiritualiteit, gaat dit boek vooral over de weg om daar te komen. Het laat zien dat het naïef is om te kiezen voor spiritualiteit, als het traject van persoonsontwikkeling en bewustwording wordt overgeslagen. Want precies ons 'ego' vormt de grootste belemmering voor het transformatieproces van de Geest.De schrijver doet een gedurfde poging om de kerk- en geloofscrisis bij de wortel aan te pakken, en spreekt uit ervaring. Spiritualiteit vormt een uitstekende ingang naar de mens zelf, naar God als diepste bestaansgrond, naar kerken en wereldgodsdiensten, en vooral ook naar de samenleving.Het boek biedt een reisroute voor iedereen die bereid is een spirituele weg te gaan. Een aanrader voor pastores en kerkmensen, nestblijvers en nestvlieders.Drs. Frans Tettero (1937) studeerde theologie en andragologie, is kloosterling en priester geweest, organisatieadviseur, docent en mystagoog. Al vijfentwintig jaar begeleidt hij groepen rond 'Persoonsontwikkeling en Spiritualiteit'.www.kiezenvoorspiritualiteit.nl

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Frans Tettero
Uitgever
Mijnbestseller.nl
ISBN
9789461938039
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
182

Beschrijving

Te midden van de stortvloed aan publicaties over spiritualiteit, gaat dit boek vooral over de weg om daar te komen. Het laat zien dat het naïef is om te kiezen voor spiritualiteit, als het traject van persoonsontwikkeling en bewustwording wordt overgeslagen. Want precies ons 'ego' vormt de grootste belemmering voor het transformatieproces van de Geest.

De schrijver doet een gedurfde poging om de kerk- en geloofscrisis bij de wortel aan te pakken, en spreekt uit ervaring.

Spiritualiteit vormt een uitstekende ingang naar de mens zelf, naar God als diepste bestaansgrond, naar kerken en wereldgodsdiensten, en vooral ook naar de samenleving.

Het boek biedt een reisroute voor iedereen die bereid is een spirituele weg te gaan. Een aanrader voor pastores en kerkmensen, nestblijvers en nestvlieders.

Drs. Frans Tettero (1937) studeerde theologie en andragologie, is kloosterling en priester geweest, organisatieadviseur, docent en mystagoog. Al vijfentwintig jaar begeleidt hij groepen rond 'Persoonsontwikkeling en Spiritualiteit'.

www.kiezenvoorspiritualiteit.nl

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Frans Tettero
Uitgever
Mijnbestseller.nl
ISBN
9789461938039
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
182