Kiki tovert met Reiki

een speelse manier om bezig te zijn met de universele levensenergie

Prijs € 11,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

W. Bijster - Smit, A. van Driel - van Alphen

Hardback | Juli 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wil je ook samen met de jongen in het stuk hierbovenaan ontdekken hoe Reiki werkt? Wil je ook weten wat het eigenlijk precies is? Wil je ook leren hoe je zelf Reiki kunt geven – en gebruiken voor een hele hoop dingen? Dan is het boek Kiki tovert met Reiki misschien wat voor jou. Een spannend verhaal en een Reiki-handboek in één! "Ik vind het een heel goed boek, je kan er veel van leren. Ik ga de proef met de plantjes doen." Elias, 9 jaar, Maassluis Kiki is bezig met iets geheimzinnigs als zij door de directeur van het plaatselijke dierenasiel gesnapt wordt bij een klein, zwart hondje. Een onbekende jongen helpt haar uit haar benarde situatie. Als dank vertelt Kiki hem haar geheim. En dat blijkt belangrijker voor de jongen dan hij had ooit had kunnen denken. Aan de hand van Kiki worden de grondbeginselen van Reiki gebracht op een manier die leuk en begrijpelijk is voor kinderen van alle leeftijden. Zowel de theorie, van de ontstaansgeschiedenis tot aan de betekenis van het teken, als de praktische kant, handposities en behandelingen, komen op een speelse manier in een spannend verhaal aan bod.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
W. Bijster - Smit, A. van Driel - van Alphen
Uitgever
Palaysia Productions
ISBN
9789076541051
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
80

Beschrijving

Wil je ook samen met de jongen in het stuk hierbovenaan ontdekken hoe Reiki werkt? Wil je ook weten wat het eigenlijk precies is? Wil je ook leren hoe je zelf Reiki kunt geven – en gebruiken voor een hele hoop dingen?

Dan is het boek Kiki tovert met Reiki misschien wat voor jou. Een spannend verhaal en een Reiki-handboek in één!

"Ik vind het een heel goed boek, je kan er veel van leren. Ik ga de proef met de plantjes doen." Elias, 9 jaar, Maassluis

Kiki is bezig met iets geheimzinnigs als zij door de directeur van het plaatselijke dierenasiel gesnapt wordt bij een klein, zwart hondje. Een onbekende jongen helpt haar uit haar benarde situatie. Als dank vertelt Kiki hem haar geheim. En dat blijkt belangrijker voor de jongen dan hij had ooit had kunnen denken.

Aan de hand van Kiki worden de grondbeginselen van Reiki gebracht op een manier die leuk en begrijpelijk is voor kinderen van alle leeftijden. Zowel de theorie, van de ontstaansgeschiedenis tot aan de betekenis van het teken, als de praktische kant, handposities en behandelingen, komen op een speelse manier in een spannend verhaal aan bod.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
W. Bijster - Smit, A. van Driel - van Alphen
Uitgever
Palaysia Productions
ISBN
9789076541051
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
80