Prijs | € 6,95 |
Uitverkocht
Hardback | Januari 2005 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
De Marokkanen gaan zeer serieus om met het voedsel dat ze bereiden. Zij hechten groot belang aan smaak, kwaliteit en respect voor de aangeboden producten.
De bekendste gerechten zijn afkomstig uit de koninklijke Marokkaanse keuken. Veel van die gerechten zijn al eeuwen oud. Met name couscous en tajine zijn onlosmakelijk verbonden aan deze koninklijke cuisine.
Specificaties
- Auteur
- L. van Mierlo
- Uitgever
- ImageBooks/Allmedia
- ISBN
- 9789059641846
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Januari 2005
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 48
Beschrijving
De Marokkanen gaan zeer serieus om met het voedsel dat ze bereiden. Zij hechten groot belang aan smaak, kwaliteit en respect voor de aangeboden producten.
De bekendste gerechten zijn afkomstig uit de koninklijke Marokkaanse keuken. Veel van die gerechten zijn al eeuwen oud. Met name couscous en tajine zijn onlosmakelijk verbonden aan deze koninklijke cuisine.
De bekendste gerechten zijn afkomstig uit de koninklijke Marokkaanse keuken. Veel van die gerechten zijn al eeuwen oud. Met name couscous en tajine zijn onlosmakelijk verbonden aan deze koninklijke cuisine.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- L. van Mierlo
- Uitgever
- ImageBooks/Allmedia
- ISBN
- 9789059641846
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Januari 2005
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 48