Kosmische liefde

intimiteit en astrologie

Prijs € 29,95

Uitverkocht

Jan Spiller

Paperback | Mei 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Meer dan tien jaar geleden schreef de Amerikaanse astrologe Jan Spiller haar bestseller ‘Astrology for the Soul’. Nu verschijnt de opvolger ervan: ‘Kosmische liefde – intimiteit en astrologie’. Ook in dit boek gaat Spiller verder dan de gangbare zonnetekenastrologie. Zo verdiept ze zich eens te meer in de rol van de Maansknopen, de punten waar de baan van de maan rond de aarde het pad van de aarde rond de zon kruist, bij het aangaan van liefdesrelaties. Spiller bestudeert al meer dan dertig jaar de effecten van de Maansknopen op ons leven. In haar nieuwe boek reikt ze de lezer gereedschappen aan om: – te laten zien wie je bent en hoe je een langdurige relatie kunt aangaan; – oud zeer, bedreigend voor een relatie, op te ruimen; – anderen zichzelf te laten zijn door niet te proberen hen te veranderen; – te experimenteren met nieuwe omgangsvormen in hechte relaties; – te ontdekken wat je partner jou te bieden heeft en omgekeerd; – de energie van voorbije relaties in goede banen te leiden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jan Spiller
Uitgever
Altamira-Becht
ISBN
9789069638416
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Meer dan tien jaar geleden schreef de Amerikaanse astrologe Jan Spiller haar bestseller ‘Astrology for the Soul’. Nu verschijnt de opvolger ervan: ‘Kosmische liefde – intimiteit en astrologie’.

Ook in dit boek gaat Spiller verder dan de gangbare zonnetekenastrologie. Zo verdiept ze zich eens te meer in de rol van de Maansknopen, de punten waar de baan van de maan rond de aarde het pad van de aarde rond de zon kruist, bij het aangaan van liefdesrelaties. Spiller bestudeert al meer dan dertig jaar de effecten van de Maansknopen op ons leven. In haar nieuwe boek reikt ze de lezer gereedschappen aan om:
– te laten zien wie je bent en hoe je een langdurige relatie kunt aangaan;
– oud zeer, bedreigend voor een relatie, op te ruimen;
– anderen zichzelf te laten zijn door niet te proberen hen te veranderen;
– te experimenteren met nieuwe omgangsvormen in hechte relaties;
– te ontdekken wat je partner jou te bieden heeft en omgekeerd;
– de energie van voorbije relaties in goede banen te leiden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jan Spiller
Uitgever
Altamira-Becht
ISBN
9789069638416
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig