Kristaltherapie

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Doreen Virtue, Judith Lukomski

Hardback | November 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Kristaltherapie is een handige, volledig fullcolour geïllustreerde gids waarin de helende kracht van 94 kristallen wordt beschreven, compleet met prachtige kleurenfoto’s van elke kristalfamilie. Het boek is voor zowel beginners als meer ervaren gebruikers geschikt, en de focus ligt op kristallen die makkelijk te verkrijgen zijn.Kristaltherapie legt uit hoe en welk kristal je kunt gebruiken voor bepaalde gezondheids- of levensvragen, met een duidelijke uitleg van alle kristalgerelateerde onderwerpen. Ook leer je hoe je de boodschappen van de kristallen kunt lezen. De auteurs bespreken alle kristallen met de engelen en aartsengelen, en geven aan waar je de kristallen thuis het best kunt neerleggen om optimaal te profiteren van hun kracht: bijvoorbeeld op het gebied van romantiek, een goede nachtrust, bescherming et cetera. Een must voor iedereen die geïnteresseerd is in kristallen en hun krachten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Doreen Virtue, Judith Lukomski
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789022555699
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
186

Beschrijving

Kristaltherapie is een handige, volledig fullcolour geïllustreerde gids waarin de helende kracht van 94 kristallen wordt beschreven, compleet met prachtige kleurenfoto’s van elke kristalfamilie. Het boek is voor zowel beginners als meer ervaren gebruikers geschikt, en de focus ligt op kristallen die makkelijk te verkrijgen zijn.

Kristaltherapie legt uit hoe en welk kristal je kunt gebruiken voor bepaalde gezondheids- of levensvragen, met een duidelijke uitleg van alle kristalgerelateerde onderwerpen. Ook leer je hoe je de boodschappen van de kristallen kunt lezen. De auteurs bespreken alle kristallen met de engelen en aartsengelen, en geven aan waar je de kristallen thuis het best kunt neerleggen om optimaal te profiteren van hun kracht: bijvoorbeeld op het gebied van romantiek, een goede nachtrust, bescherming et cetera. Een must voor iedereen die geïnteresseerd is in kristallen en hun krachten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Doreen Virtue, Judith Lukomski
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789022555699
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
186