Leven in de Nieuwe Energie

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Anita Boom - van Doorn

Paperback | December 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Nieuwe energie begon in 1999 naar de aarde te komen. Eerst aarzelend en via een aantal mensen die daarvoor hadden gekozen, maar in 2007 daverde het met grote stromen de aardse realiteit in. De aarde had ‘ja’ gezegd tegen de nieuwe energie. Nu stroomt het binnen en danst met iedere vorm en alle materie op aarde. Het brengt veranderingen en veranderingen gaan vaak gepaard met onstuimige bewegingen, chaos maar ook het gevoel dat er een nieuw tijdperk aanbreekt van nieuwe beloftes en mogelijkheden. De mens kan deze nieuwe energie aanwenden voor geweldige nieuwe creaties, nieuwe ontdekkingen en uitvindingen. De mens kan de nieuwe energie aanwenden voor de eigen ontvouwing en voor het veranderen van een levensstijl in gevangenschap van eigen overtuigingen, naar een leven in totale vrijheid. Dit boek is een leidraad in het leven in de nieuwe energie. Het legt in heldere bewoording uit wat de nieuwe energie is en geeft handvaten om de nieuwe energie te integreren in het leven. In het boek wordt ingegaan op de invloed die de nieuwe energie heeft op verschillende facetten van het menselijk leven zoals persoonlijke ontwikkeling, leven en dood, werk en relaties. Het boek is verrijkt met ervaringen van de auteur, gedichten en verhalen die een unieke dimensie toevoegen aan de beleving van het lezen van dit werk.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Anita Boom - van Doorn
Uitgever
Hajefa
ISBN
9789077677308
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Beschrijving

Nieuwe energie begon in 1999 naar de aarde te komen. Eerst aarzelend en via een aantal mensen die daarvoor hadden gekozen, maar in 2007 daverde het met grote stromen de aardse realiteit in. De aarde had ‘ja’ gezegd tegen de nieuwe energie.
Nu stroomt het binnen en danst met iedere vorm en alle materie op aarde. Het brengt veranderingen en veranderingen gaan vaak gepaard met onstuimige bewegingen, chaos maar ook het gevoel dat er een nieuw tijdperk aanbreekt van nieuwe beloftes en mogelijkheden.
De mens kan deze nieuwe energie aanwenden voor geweldige nieuwe creaties, nieuwe ontdekkingen en uitvindingen. De mens kan de nieuwe energie aanwenden voor de eigen ontvouwing en voor het veranderen van een levensstijl in gevangenschap van eigen overtuigingen, naar een leven in totale vrijheid.
Dit boek is een leidraad in het leven in de nieuwe energie. Het legt in heldere bewoording uit wat de nieuwe energie is en geeft handvaten om de nieuwe energie te integreren in het leven. In het boek wordt ingegaan op de invloed die de nieuwe energie heeft op verschillende facetten van het menselijk leven zoals persoonlijke ontwikkeling, leven en dood, werk en relaties.
Het boek is verrijkt met ervaringen van de auteur, gedichten en verhalen die een unieke dimensie toevoegen aan de beleving van het lezen van dit werk.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Anita Boom - van Doorn
Uitgever
Hajefa
ISBN
9789077677308
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192