Leven vanuit voltooid verleden tijd

Prijs € 25,00

Uitverkocht

Sjamaan Miranda

Paperback | Maart 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Sjamaanschap...leven als een sjamaan is altijd sjamaan zijn. Is verlost van alles wat je laat herhalen in je leven. De patronen niet kan doorbreken. Leven vanuit voltooid verleden tijd, heet niet voor niets mijn boek. Je kan kijken en lezen over je verleden, maar de pijn en alles er omheen kan je niet meer voelen. Je gaat weer genieten van de ingrediënten van het leven.Echte liefde en genegenheid is het mooiste wat er is. De sjamaanse sessies maken mensen zodanig, dat ze teruggaan naar hun essentie. Ze resoneren vanzelf en je hoeft er niets voor te doen. Je hoeft er niet in te geloven en je kan het zelfs niet tegenhouden, omdat het je puurste vorm van zijn naar boven haalt. Uiteindelijk ga je leven van loslaten van al naar voltooid verleden tijd...Het overlijden van mijn dierbare vader Sjamaan Aad in september 2013 heeft mij de trance gegeven om dit boek te schrijven. De details die de impact van hetgeen wat in je leven is overkomen, te omschrijven. De conditionering welke we ons leven lang mee nemen. Zoals hij mij liet zien en voelen bij mijn trance reis geleid door hem...de cirkel is rond. Zijn sjamaanse kracht doorgegeven aan mij."Hoe kan men iets vergeven,dat zo diep geworteld is,in het diepste van je ziel,ongekend verdriet,gegrift in je gedachte,onbewust een stempel drukkend,op je verdere leven.Dat is nooit te vergeven,noch te vergeten.""De jaren gaan voorbij, de herinneringen zijn zoet.De herinneringen zijn bitter,ze bevatten een vleugje weemoed.De zonnestralen van het heden,en de zonnestralen van de toekomst,zijn samen verweven tot een web,een web van verlangens,vol vertrouwen en nieuwsgierigheid,voor de nog te komen tijd."

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sjamaan Miranda
Uitgever
M.T. Custic-Schellingerhout
ISBN
9789402205893
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Sjamaanschap...leven als een sjamaan is altijd sjamaan zijn. Is verlost van alles wat je laat herhalen in je leven. De patronen niet kan doorbreken. Leven vanuit voltooid verleden tijd, heet niet voor niets mijn boek. Je kan kijken en lezen over je verleden, maar de pijn en alles er omheen kan je niet meer voelen. Je gaat weer genieten van de ingrediënten van het leven.

Echte liefde en genegenheid is het mooiste wat er is. De sjamaanse sessies maken mensen zodanig, dat ze teruggaan naar hun essentie. Ze resoneren vanzelf en je hoeft er niets voor te doen. Je hoeft er niet in te geloven en je kan het zelfs niet tegenhouden, omdat het je puurste vorm van zijn naar boven haalt. Uiteindelijk ga je leven van loslaten van al naar voltooid verleden tijd...

Het overlijden van mijn dierbare vader Sjamaan Aad in september 2013 heeft mij de trance gegeven om dit boek te schrijven. De details die de impact van hetgeen wat in je leven is overkomen, te omschrijven. De conditionering welke we ons leven lang mee nemen. Zoals hij mij liet zien en voelen bij mijn trance reis geleid door hem...de cirkel is rond. Zijn sjamaanse kracht doorgegeven aan mij.

"Hoe kan men iets vergeven,
dat zo diep geworteld is,

in het diepste van je ziel,
ongekend verdriet,

gegrift in je gedachte,
onbewust een stempel drukkend,
op je verdere leven.

Dat is nooit te vergeven,
noch te vergeten."



"De jaren gaan voorbij,
de herinneringen zijn zoet.

De herinneringen zijn bitter,
ze bevatten een vleugje weemoed.

De zonnestralen van het heden,
en de zonnestralen van de toekomst,

zijn samen verweven tot een web,
een web van verlangens,

vol vertrouwen en nieuwsgierigheid,
voor de nog te komen tijd."

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sjamaan Miranda
Uitgever
M.T. Custic-Schellingerhout
ISBN
9789402205893
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig