Leven zonder grenzen

over de krachten die onze werkelijkheid bepalen

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Deepak Chopra

Paperback | Augustus 2007 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In de film en het boek What the Bleep do we Know!? Wordt getoond hoe niet alleen de werkelijkheid ons denken bepaalt, maar ook hoe onze gedachten werkelijk worden. In Leven zonder grenzen betoogt Deepak Chopra hetzelfde, op de scherpzinnige en teglijk glasheldere manier die zijn handelsmerk is. Hij legt uit dat je gedachten bepalen hoe je bent, en hoe je door ze te beïnvloeden jezelf kunt veranderen. Het succes van What the Bleep do we Know!? laat zien dat wetenschap en spiritualiteit geen vijanden hoeven te zijn. Met bestsellers als Quantumgenezing en Leven zonder grenzen was Deepak Chopra een voorloper en inspirator van dit nieuwe spiritueel-wetenschappelijke paradigma. Als schrijver en leraar staat hij op eenzame hoogte, zoals hij ook in dit uiterst leesbare boek weer bewijst.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Deepak Chopra
Uitgever
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021511023
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
312

Beschrijving

In de film en het boek What the Bleep do we Know!? Wordt getoond hoe niet alleen de werkelijkheid ons denken bepaalt, maar ook hoe onze gedachten werkelijk worden.
In Leven zonder grenzen betoogt Deepak Chopra hetzelfde, op de scherpzinnige en teglijk glasheldere manier die zijn handelsmerk is. Hij legt uit dat je gedachten bepalen hoe je bent, en hoe je door ze te beïnvloeden jezelf kunt veranderen.
Het succes van What the Bleep do we Know!? laat zien dat wetenschap en spiritualiteit geen vijanden hoeven te zijn. Met bestsellers als Quantumgenezing en Leven zonder grenzen was Deepak Chopra een voorloper en inspirator van dit nieuwe spiritueel-wetenschappelijke paradigma. Als schrijver en leraar staat hij op eenzame hoogte, zoals hij ook in dit uiterst leesbare boek weer bewijst.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Deepak Chopra
Uitgever
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021511023
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
312