Levensloopanalyse

leerboek voor secundaire progressie

Prijs € 22,50

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

E. Ott

Paperback | Oktober 2005 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Secundaire progressies zijn bij uitstek geschikt voor het maken van een astrologische levensloopanalyse en het bekijken van innerlijke processen die zich gedurende een mensenleven kunnen voordoen.De aanleg en mogelijke ontwikkelingen, aangegeven door de geboortehoroscoop, liggen bij de geboorte min of meer vast. Deze vele ontwikkelings-mogelijkheden zijn sluimerend aanwezig, totdat ze door de progressies geactiveerd worden. Als je de progressies van je eigen horoscoop gaat onderzoeken, ga je zelf ervaren welke mogelijke ontwikkelingen zich aandienen in een bepaalde levensfase en kun je aansluiten op je eigen innerlijke proces. Op deze manier ontdek je zelf welke delen van je wezen rijp zijn om tot ontwikkeling te komen. Hierdoor kun je je aandacht richten op die zaken in je leven die aansluiten bij het huidige proces. In dit boek legt de auteur uit hoe je de progressies berekent, analyseert en duidt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
E. Ott
Uitgever
Hajefa
ISBN
9789077677070
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2005
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Beschrijving

Secundaire progressies zijn bij uitstek geschikt voor het maken van een astrologische levensloopanalyse en het bekijken van innerlijke processen die zich gedurende een mensenleven kunnen voordoen.De aanleg en mogelijke ontwikkelingen, aangegeven door de geboortehoroscoop, liggen bij de geboorte min of meer vast. Deze vele ontwikkelings-mogelijkheden zijn sluimerend aanwezig, totdat ze door de progressies geactiveerd worden.

Als je de progressies van je eigen horoscoop gaat onderzoeken, ga je zelf ervaren welke mogelijke ontwikkelingen zich aandienen in een bepaalde levensfase en kun je aansluiten op je eigen innerlijke proces. Op deze manier ontdek je zelf welke delen van je wezen rijp zijn om tot ontwikkeling te komen. Hierdoor kun je je aandacht richten op die zaken in je leven die aansluiten bij het huidige proces. In dit boek legt de auteur uit hoe je de progressies berekent, analyseert en duidt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
E. Ott
Uitgever
Hajefa
ISBN
9789077677070
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2005
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128