Levenslust

leef met zin!

Prijs € 21,99

Levertijd: 5-8 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Paperback | November 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Levenslust roept associaties op van plezier en genieten. Iets om vrolijk van te worden. Maar ook van veerkracht.Dit is een boek over een persoonlijke zoektocht naar jezelf. Levenslust vormt voor Esther de basis van haar bestaan: het vermogen om het maximale uit het leven te halen, ondanks of dankzij een onveilige jeugd. Het bevat de inzichten die schrijver Esther van der Zee op deze zoektocht heeft opgedaan, beschreven aan de hand van de verhalen van haar intense leven.Levenslust gaat verder dan genieten alleen. Bij zin in het leven hoort ook de zin van het leven en dus heeft levenslust ook te maken met zingeving. Levenslust heeft te maken met de Onbevangenheid waarmee we in de wereld kunnen staan, het Eigenaarschap waarmee we onze keuzes maken en de Relaties en verbondenheid die we hebben met anderen, kortom met de OER-kracht van ons mens-zijn.Esther wil je inspireren om thuis te komen bij jezelf, om je open te stellen en levenslust te ervaren.Paul de Blot:"Esther van der Zee geeft de lezer handvatten voor levenslust aan de hand van verhalen met een spirituele diepgang. Dit is een belangrijke bijdrage voor de narratieve spiritualiteit, een spiritualiteit aan de hand van verhalen over zin en plezier in het leven, verhalen van liefde."

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Esther van der Zee
ISBN
9789081989701
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2012
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
193

Beschrijving

Levenslust roept associaties op van plezier en genieten. Iets om vrolijk van te worden. Maar ook van veerkracht.

Dit is een boek over een persoonlijke zoektocht naar jezelf. 

Levenslust vormt voor Esther de basis van haar bestaan: het vermogen om het maximale uit het leven te halen, ondanks of dankzij een onveilige jeugd. Het bevat de inzichten die schrijver Esther van der Zee op deze zoektocht heeft opgedaan, beschreven aan de hand van de verhalen van haar intense leven.

Levenslust gaat verder dan genieten alleen. Bij zin in het leven hoort ook de zin van het leven en dus heeft levenslust ook te maken met zingeving.

 Levenslust heeft te maken met de Onbevangenheid waarmee we in de wereld kunnen staan, het Eigenaarschap waarmee we onze keuzes maken en de Relaties en verbondenheid die we hebben met anderen, kortom met de OER-kracht van ons mens-zijn.

Esther wil je inspireren om thuis te komen bij jezelf, om je open te stellen en levenslust te ervaren.

Paul de Blot:"Esther van der Zee geeft de lezer handvatten voor levenslust aan de hand van verhalen met een spirituele diepgang. Dit is een belangrijke bijdrage voor de narratieve spiritualiteit, een spiritualiteit aan de hand van verhalen over zin en plezier in het leven, verhalen van liefde."

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Esther van der Zee
ISBN
9789081989701
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2012
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
193