Lichte zeden onder de zoden

Prijs € 16,50

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Marianne Notschaele-den Boer

Paperback | April 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Verrassende verhalen over relaties, liefde, erotiek, seks, misbruik, zwangerschap en elkaar (her)kennen uit voorbije levens.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marianne Notschaele-den Boer
Uitgever
RHA Publishing
ISBN
9789080628496
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
187

Beschrijving



EROTIEK EN VORIGE LEVENS - VERRASSENDE VERHALEN

In ‘Lichte zeden onder de zoden’ vertellen 16 cliënten uit de praktijk van een reïncarnatietherapeute over verkregen inzichten uit voorgaande levens, die probleemoplossend werken in het hier en nu. Verrassende verhalen over relaties, liefde, erotiek, seks, misbruik, zwangerschap en elkaar (her)kennen uit voorbije levens.

Deze bundel erotische verhalen overtuigt dat vorige levens zin hebben.

Om alvast in de juiste stemming te komen…

“Ze draagt een fluwelen japon, donkerpaars van kleur, met een strak bovenlijfje en een diep uitgesneden decolleté. Opbollende borsten zijn met dun kant bedekt. Vroeg middeleeuwse kledij? Het lange haar, deels bedekt met een kanten sluier, is gevlochten tot één dikke vlecht die aan een kant over haar schouder hangt. Ze lacht, straalt, lonkt… vooral naar mannen. Hoerig gedrag, maar bijzonder chic verpakt.”

Eveline weet hoe ze mannen moet verleiden. Moeiteloos windt ze hen om haar vinger, terwijl ze tegelijkertijd afstand houdt. Breekt een vorig leven als Italiaanse prostituee uit 1400 haar nú op?

“Voorzichtig liep ik in het donker met een brandende kaars naar de slaapkamer. Ik zocht naar mijn werkkleren maar kon ze nergens vinden. Ik zocht onder het bed en had net de kaars op het nachtkastje gezet en keek de kamer nog een keer rond, toen ik plotseling ruw bij mijn middel gepakt werd. Ik gilde het uit van de schrik. Marx zei dat ik op bed moest gaan zitten en moest meewerken. Hij duwde me op het bed en toen zag ik pas dat hij naakt was.”

Nadat scholiere Sofie zich een vorig leven als morfinehoertje herinnert, is ze weer in staat op school goede punten te halen voor het vak Engels. Hoe verhoudt zich dat tot de Londense prostitutie rond 1875?

Actrice Mirthe is hoogsensitief. Ze herkent medespelers in een toneelstuk uit een voorbij leven in de middeleeuwen. De vuurspuwer waarmee ze als meisje ooit de liefde bedreef, speelt nog steeds met vuur. Hoe haalt ze heden en verleden uit elkaar?

Gescheiden Marie-Louise ontdekt welke seksuele relaties zij en haar ex-en in meerdere vorige levens hadden. Waarom lucht die informatie haar op?

Sonja wil dolgraag zwanger worden. Dit lukt past na het emotioneel afronden van twee pijnlijke, nog niet goed verwerkte vorige levens. Op welke manier zaten dodelijke kinderkoppen in de weg?

Yogadocente Sanne geeft al jaren les, maar beslist níet aan jonge meisjes. Ze wil begrijpen waarom. Bezie door Sannes ogen het leven van een gevangenisbewaker die in een cachot meisjes misbruikt.

En nog veel meer verhalen over relaties, de liefde, erotiek, seks, misbruik en elkaar (her)kennen uit voorbije levens.

Met een voorwoord van de bekende musicalacteur en auteur Fred Butter: “De verhalen in dit boek, van cliënten uit Marianne’s praktijk, zijn zeldzaam mooi en interessant. Je zou er zo een paar sappige romans mee kunnen vullen.”


Marianne Notschaele-den Boer is reïncarnatietherapeute en auteur van vele artikelen en diverse boeken over vorige levens en reïncarnatietherapie.

RHA Publishing - voor detailinformatie en boektrailer www.vorigelevens.nl

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marianne Notschaele-den Boer
Uitgever
RHA Publishing
ISBN
9789080628496
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
187