Liefde in de waarzegkaarten van Mademoiselle Lenormand

Prijs € 15,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Christiane Renner

Paperback | Oktober 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Christiane Renner Liefde in de waarzegkaarten van Mademoiselle Lenormand Geheel herziene uitgave - met extra hoofdstuk ? voorspellen van liefde en relaties ? inzicht in het functioneren van relaties ? duidelijke, praktische en heldere uitleg per kaart en kaartcombinaties bindwijzepaperback aantal blz.ca.208 blz. Liefde in de Waarzegkaarten van Mademoiselle Lenormand verbindt de kaartsymboliek van het Lenormandspel met moderne, psychologische en spirituele inzichten. Daarom kan het worden gezien als de basis van het werken met het wereldwijd bekende Lenormandspel bij het inzicht krijgen in en het voorspellen van relaties. De meest gestelde vragen gaan over liefde en relaties in al zijn vormen en variaties. ‘Komt er nog een relatie in mijn leven?’, ‘Kan de verbroken relatie gerepareerd worden?’, ‘Hoe ga ik het beste om met de relatiecrisis die nu mijn leven beheerst?’ zijn zeer veel voorkomende vragen, waarop men graag een antwoord wil verkrijgen. In Liefde in de Waarzegkaarten van Mademoiselle Lenormand leidt de auteur ons lichtvoetig door de diepgaande en kleurrijke wereld van de betekenis van de symboliek van de kaarten en de kaartcombinaties van het Lenormandspel. Zij schuwt hierbij niet de belangrijke rol die het onbewuste in ons gevoel van liefde en onze relaties speelt, waardoor de lezer tot waardevolle inzichten kan komen om zijn of haar relaties te verbeteren. Dit boek is het onmisbare vervolg op het basisboek Werken met de Waarzegkaarten van Mademoiselle Lenormand. Met relatie-indicator.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Christiane Renner
Uitgever
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063788346
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
229

Beschrijving

Christiane Renner
Liefde in de waarzegkaarten van Mademoiselle Lenormand

Geheel herziene uitgave - met extra hoofdstuk
? voorspellen van liefde en relaties
? inzicht in het functioneren van relaties
? duidelijke, praktische en heldere uitleg per kaart en kaartcombinaties

bindwijzepaperback
aantal blz.ca.208 blz.


Liefde in de Waarzegkaarten van Mademoiselle Lenormand verbindt de kaartsymboliek van het Lenormandspel met moderne, psychologische en spirituele inzichten. Daarom kan het worden gezien als de basis van het werken met het wereldwijd bekende Lenormandspel bij het inzicht krijgen in en het voorspellen van relaties.
De meest gestelde vragen gaan over liefde en relaties in al zijn vormen en variaties. ‘Komt er nog een relatie in mijn leven?’, ‘Kan de verbroken relatie gerepareerd worden?’, ‘Hoe ga ik het beste om met de relatiecrisis die nu mijn leven beheerst?’ zijn zeer veel voorkomende vragen, waarop men graag een antwoord wil verkrijgen.
In Liefde in de Waarzegkaarten van Mademoiselle Lenormand leidt de auteur ons
lichtvoetig door de diepgaande en kleurrijke wereld van de betekenis van de symboliek van de kaarten en de kaartcombinaties van het Lenormandspel. Zij schuwt hierbij niet de belangrijke rol die het onbewuste in ons gevoel van liefde en onze relaties speelt, waardoor de lezer tot waardevolle inzichten kan komen om zijn of haar relaties te verbeteren.
Dit boek is het onmisbare vervolg op het basisboek Werken met de Waarzegkaarten van Mademoiselle Lenormand.

Met relatie-indicator.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Christiane Renner
Uitgever
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063788346
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
229