Lovefulness

ontwikkel je liefdesbewustzijn en word verliefd op het leven

Prijs € 16,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Isha Judd

Paperback | Oktober 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wil jij uitstijgen boven angst en eenzaamheid, jezelf bevrijden van negatieve gedachten en jezelf empoweren? Isha Judd laat je zien hoe je dat doet!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Isha Judd
Uitgever
Inspiread
ISBN
9789045313825
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Beschrijving

Isha Judd heeft duizenden mensen een eenvoudig systeem bijgebracht om de verlichte staat te bereiken die zij zelf "liefdesbewustzijn" noemt, een staat waarin elk moment in het leven - hoe moeilijk en frustrerend ook - zich kan vullen met liefde, rust en zelfacceptatie. In dit boek leert Isha je:
-Jezelf bevrijden van de meeste op angst gebaseerde waandenkbeelden waaraan we gewoontegetrouw vasthouden, denkbeelden als 'er is niet genoeg', 'kom niet aan mijn comfort zone' en 'passiviteit beschermt me tegen blunders';
-Jezelf empoweren door elke rol en alle verantwoordelijkheden van jezelf te doordringen van liefdesbewustzijn en met plezier toe te groeien naar de beste vrouw of man, partner, ouder of kind, werknemer of werkgever die je kunt zijn;
-Uitstijgen boven angst, verveling, ongeduld, jaloezie, onveiligheid, eenzaamheid en onzekerheid van een wereld in crisis.

Liefdesbewustzijn is niet hetzelfde als de liefde die mensen voor elkaar voelen; het is de aanwezigheid van liefde in alle dingen, de energie die het wezen is van ons bestaan. Wanneer de geest vol is van zorgen en onbelangrijke gedachten, als een theekopje dat overloopt, is er geen ruimte voor dit nieuwe denkbeeld van liefdesbewustzijn. Om de geest leeg te maken, begin je met het afleren van oude opvattingen en ideeën en met het loslaten van je verzet tegen verandering.

Isha gidst je soepel door dit proces door de meest algemeen voorkomende, op angst gebaseerde waandenkbeelden over de werkelijkheid bloot te leggen. Isha Judd biedt je inzichten, adviezen en praktische oefeningen voor het ontwikkelen van liefdesbewustzijn en laat zien dat het vullen van ieders persoonlijke leven met vrede, oprechtheid en transparantie de meest diepgaande en effectieve weg is naar het bereiken van wereldvrede.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Isha Judd
Uitgever
Inspiread
ISBN
9789045313825
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192