Lunaren

puzzelstukjes uit het proces dat leven heet

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Tineke Boogaarts

Paperback | November 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De Maan komt in haar rondgang door de dierenriemtekens eenmaal per maand terug op de positie van de Maan in onze geboortehoroscoop. De horoscoop die we van dat moment maken heet een lunaar. Deze lunaar laat de tendensen zien voor de komende maand. De lunaar staat niet op zichzelf, de thema's van de lunaar worden dikwijls al door onze geboortehoroscoop en/of solaar aangereikt. Wanneer komt het geld van belasting of verzekering echt binnen? Wanneer zou die verhuizing gaan plaatsvinden? Is er een maand bij dat er een leuke ontmoeting zou kunnen plaatsvinden? In een van de lunaren kan dat zichtbaar zijn en als we een aantal maanden de lunaren volgen dan worden ook processen zichtbaar. De lunaren laten hiermee een verhaal zien. Het unieke van dit boek is dat het in de praktijk is ontstaan. Een groep van veertig mensen heeft een jaar lang naar de eigen lunaren gekeken. Hun verhalen en ook die van familie, vrienden en cliënten waren voor mij de inspiratie voor dit boek. Het zijn de puzzelstukjes die je kunnen helpen het leven nog beter te begrijpen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Tineke Boogaarts
Uitgever
Uitgeverij Hajefa
ISBN
9789077677728
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
271

Beschrijving

De Maan komt in haar rondgang door de dierenriemtekens eenmaal per maand terug op de positie van de Maan in onze geboortehoroscoop. De horoscoop die we van dat moment maken heet een lunaar. Deze lunaar laat de tendensen zien voor de komende maand. De lunaar staat niet op zichzelf, de thema's van de lunaar worden dikwijls al door onze geboortehoroscoop en/of solaar aangereikt.

Wanneer komt het geld van belasting of verzekering echt binnen? Wanneer zou die verhuizing gaan plaatsvinden? Is er een maand bij dat er een leuke ontmoeting zou kunnen plaatsvinden? In een van de lunaren kan dat zichtbaar zijn en als we een aantal maanden de lunaren volgen dan worden ook processen zichtbaar. De lunaren laten hiermee een verhaal zien.

Het unieke van dit boek is dat het in de praktijk is ontstaan. Een groep van veertig mensen heeft een jaar lang naar de eigen lunaren gekeken. Hun verhalen en ook die van familie, vrienden en cliënten waren voor mij de inspiratie voor dit boek. Het zijn de puzzelstukjes die je kunnen helpen het leven nog beter te begrijpen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Tineke Boogaarts
Uitgever
Uitgeverij Hajefa
ISBN
9789077677728
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
271