Maak van angst je levenskracht

spirtuele impulsen - een weg naar mer vitaliteit

Prijs € 17,50

Levertijd: 2-3 werkdagen

Ook beschikbaar als:

Anselm Grün

Paperback | Oktober 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Maak van angst je levenskracht Hoe ga je met angst om die je verhindert om voluit te leven? Anselm Grün geeft hier handreikingen voor. Hij is er zelfs van overtuigd dat angst een vriend kan zijn op je levensweg. Grün nodigt ons uit om met onze angst in gesprek te gaan, en die onder ogen te zien. Angst kent veel verschijningsvormen. Gaat het om angst om te falen of voor schut te staan, angst voor de toekomst of voor de dood, angst om te binden of angst om alleen gelaten te worden? Grün wijst ons een spirituele weg waarlangs we kunnen leren met angst om te gaan, er vrede mee te sluiten. Hij geeft daarbij inspirerende voorbeelden uit de Bijbel. Vooral de manier waarop Jezus met menselijke angsten omgaat, levert inzichten op die ook therapeutisch heilzaam zijn. 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Anselm Grün
Uitgever
Have, Ten
ISBN
9789025961268
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2010
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
155

Beschrijving

Maak van angst je levenskracht

Hoe ga je met angst om die je verhindert om voluit te leven? Anselm Grün geeft hier handreikingen voor. Hij is er zelfs van overtuigd dat angst een vriend kan zijn op je levensweg.

Grün nodigt ons uit om met onze angst in gesprek te gaan, en die onder ogen te zien. Angst kent veel verschijningsvormen. Gaat het om angst om te falen of voor schut te staan, angst voor de toekomst of voor de dood, angst om te binden of angst om alleen gelaten te worden?
Grün wijst ons een spirituele weg waarlangs we kunnen leren met angst om te gaan, er vrede mee te sluiten. Hij geeft daarbij inspirerende voorbeelden uit de Bijbel. Vooral de manier waarop Jezus met menselijke angsten omgaat, levert inzichten op die ook therapeutisch heilzaam zijn. 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Anselm Grün
Uitgever
Have, Ten
ISBN
9789025961268
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2010
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
155