Magnetiseren voor iedereen

helen met de Energie van het Universum : een praktische cursus in het leren werken met de genezende krachten van handoplegging en aanrakingstherapie

Prijs € 15,00

Uitverkocht

W. Soeters

Paperback | Januari 2004 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een praktische cursus in het leren werken met de genezende krachten van handoplegging en aanrakingstherapie. Helen met behulp van handoplegging, magnetiseren, is zo oud als de mensheid en komt in vele culturen voor. De essentie van deze manier van helen is het doorgeven van positieve energie door middel van aanraking. We kunnen het allemaal, iedereen heeft immers deze energie in zich: de Universele Levenskracht stroomt door ons allemaal. Bij de één wat minder overvloedig dan bij de ander, wat tot beperkende blokkades kan leiden, die weer ten grondslag kunnen liggen aan allerlei geestelijk of lichamelijk ongemak. We kunnen daarom veel baat hebben bij het leren (her)kennen van deze energie en haar - ook bij anderen - kunnen waarnemen en doorgeven aan diegenen die er tijdelijk tekort aan hebben of bij wie zij geblokkeerd is. Uiteraard is het 'openstaan' voor deze energie een belangrijke factor in het doorgeven van energie. Deze energie wordt heel duidelijk ervaren: een koud of juist warm, soms tintelend, gevoel dat uiteindelijk tot verlichting leidt. Hoe meer degene die de energie doorgeeft met zichzelf in balans is, des te positiever wordt de kracht die aan deze energie verbonden is. Magnetiseren voor iedereen beschrijft alle aspecten van 'helen door aanraking': vanaf de traditionele disciplines tot de moderne inzichten van vandaag de dag. Het biedt een overzichtelijke cursus in het leren helen met levensenergie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
W. Soeters
Uitgever
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063786113
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2004
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
141

Beschrijving

Een praktische cursus in het leren werken met de genezende krachten van handoplegging en aanrakingstherapie. Helen met behulp van handoplegging, magnetiseren, is zo oud als de mensheid en komt in vele culturen voor. De essentie van deze manier van helen is het doorgeven van positieve energie door middel van aanraking. We kunnen het allemaal, iedereen heeft immers deze energie in zich: de Universele Levenskracht stroomt door ons allemaal. Bij de één wat minder overvloedig dan bij de ander, wat tot beperkende blokkades kan leiden, die weer ten grondslag kunnen liggen aan allerlei geestelijk of lichamelijk ongemak. We kunnen daarom veel baat hebben bij het leren (her)kennen van deze energie en haar - ook bij anderen - kunnen waarnemen en doorgeven aan diegenen die er tijdelijk tekort aan hebben of bij wie zij geblokkeerd is. Uiteraard is het 'openstaan' voor deze energie een belangrijke factor in het doorgeven van energie. Deze energie wordt heel duidelijk ervaren: een koud of juist warm, soms tintelend, gevoel dat uiteindelijk tot verlichting leidt. Hoe meer degene die de energie doorgeeft met zichzelf in balans is, des te positiever wordt de kracht die aan deze energie verbonden is.
Magnetiseren voor iedereen beschrijft alle aspecten van 'helen door aanraking': vanaf de traditionele disciplines tot de moderne inzichten van vandaag de dag. Het biedt een overzichtelijke cursus in het leren helen met levensenergie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
W. Soeters
Uitgever
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063786113
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2004
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
141