Maya wijsheid creatiekaarten

Prijs € 27,50

In herdruk

Elvira van Rijn, Patricia Mooren

September 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Deze Maya wijsheid creatiekaarten brengen je direct in verbinding met de onuitputtelijke energiecentrale, het hart van de Melkweg of in Maya taal: Hunab 'Ku. Ze laten je zien hoe je deze energie kunt gebruiken voor bewustwording, talentontwikkeling, creaties en relaties.Om met deze kaarten te werken is het niet noodzakelijk dat je kennis hebt van de wijsheid van de Maya's en hun Tzolkin creatiekalender. Ze spreken namelijk rechtstreeks tot je hart en openen de deur naar je eigen wijsheid.Deze kaarten kun je voor jezelf gebruiken (bijvoorbeeld als orakel) en ook inzetten voor professionele begeleiding (coaching, training, etc.).Het doosje bevat 66 Tzolkin kaarten: 2 x 20 zegelkaarten en 2 x 13 tonenkaarten. En verder 5 kaarten met concrete werkvormen voor kinderen, volwassenen, groepen en teams.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Elvira van Rijn, Patricia Mooren
Uitgever
A3 boeken
ISBN
9789491557101
Bindwijze
Publicatiedatum
September 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
66

Beschrijving

Deze Maya wijsheid creatiekaarten brengen je direct in verbinding met de onuitputtelijke energiecentrale, het hart van de Melkweg of in Maya taal: Hunab 'Ku. Ze laten je zien hoe je deze energie kunt gebruiken voor bewustwording, talentontwikkeling, creaties en relaties.

Om met deze kaarten te werken is het niet noodzakelijk dat je kennis hebt van de wijsheid van de Maya's en hun Tzolkin creatiekalender. Ze spreken namelijk rechtstreeks tot je hart en openen de deur naar je eigen wijsheid.

Deze kaarten kun je voor jezelf gebruiken (bijvoorbeeld als orakel) en ook inzetten voor professionele begeleiding (coaching, training, etc.).

Het doosje bevat 66 Tzolkin kaarten: 2 x 20 zegelkaarten en 2 x 13 tonenkaarten. En verder 5 kaarten met concrete werkvormen voor kinderen, volwassenen, groepen en teams.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Elvira van Rijn, Patricia Mooren
Uitgever
A3 boeken
ISBN
9789491557101
Bindwijze
Publicatiedatum
September 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
66