Meditaties

genezende geleide fantasieen en meditaties

Prijs € 16,50

Levertijd: 1-2 werkdagen

K. Hamaker-Zondag

Paperback | Maart 2004 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Karen heeft meer dan dertig jaar ervaring met het werken met innerlijke beelden, zowel Jungiaans in de vorm van actieve imaginatie als therapeutisch in de vorm van werken met geleide fantasieën en meditaties. Voor verschillende congressen verzorgde ze geleide meditaties, die zó gewaardeerd werden, dat velen vroegen om bundeling ervan. Met dit boek lost Karen haar belofte in: de veelgevraagde meditaties zijn er integraal in opgenomen, aangevuld met nieuwe meditaties die zijn samensteld op grond van het werken met innerlijke beelden van haarzelf en van cliënten, meditaties die in haar praktijk heel bruikbare en krachtige positieve instrumenten bleken te zijn. De geleide meditaties kunnen door iedereen worden gebruikt; waar nodig geeft Karen aanwijzingen om ze aan je eigen situatie aan te passen. Ook legt Karen in een inleidend hoofdstuk uit hoe je ze kunt gebruiken, en geeft verdere aanwijzingen. Werken met deze beeldende en inspirerende meditaties zal je meer in harmonie met jezelf en het leven brengen, je zult grotere innerlijke rust gaan ervaren, en vrede voelen met jezelf en je verleden. Inspirerend, poëtisch en helend. Karen Hamaker-Zondag heeft een opleidingsinstituut in de astrologie en een opleidingsinstituut in symbolische, op C.G. Jung gebaseerde psychologie. Zij is bekend door haar talloze boeken, artikelen in o.a. Prana, Jonas, Koörddanser en Symbolon. Ook werkt zij regelmatig mee aan tv-programmas.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
K. Hamaker-Zondag
Uitgever
Symbolon, Uitgeverij
ISBN
9789074899116
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2004
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
112

Beschrijving

Karen heeft meer dan dertig jaar ervaring met het werken met innerlijke beelden, zowel Jungiaans in de vorm van actieve imaginatie als therapeutisch in de vorm van werken met geleide fantasieën en meditaties. Voor verschillende congressen verzorgde ze geleide meditaties, die zó gewaardeerd werden, dat velen vroegen om bundeling ervan.

Met dit boek lost Karen haar belofte in: de veelgevraagde meditaties zijn er integraal in opgenomen, aangevuld met nieuwe meditaties die zijn samensteld op grond van het werken met innerlijke beelden van haarzelf en van cliënten, meditaties die in haar praktijk heel bruikbare en krachtige positieve instrumenten bleken te zijn. De geleide meditaties kunnen door iedereen worden gebruikt; waar nodig geeft Karen aanwijzingen om ze aan je eigen situatie aan te passen. Ook legt Karen in een inleidend hoofdstuk uit hoe je ze kunt gebruiken, en geeft verdere aanwijzingen.Werken met deze beeldende en inspirerende meditaties zal je meer in harmonie met jezelf en het leven brengen, je zult grotere innerlijke rust gaan ervaren, en vrede voelen met jezelf en je verleden.

Inspirerend, poëtisch en helend.

Karen Hamaker-Zondag heeft een opleidingsinstituut in de astrologie en een opleidingsinstituut in symbolische, op C.G. Jung gebaseerde psychologie.

Zij is bekend door haar talloze boeken, artikelen in o.a. Prana, Jonas, Koörddanser en Symbolon. Ook werkt zij regelmatig mee aan tv-programmas.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
K. Hamaker-Zondag
Uitgever
Symbolon, Uitgeverij
ISBN
9789074899116
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2004
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
112