Mijn beschermengel en ik

Prijs € 15,50

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Ook beschikbaar als:

Hans Stolp

Hardback | April 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Mijn eigen engel-mijn beschermengel-overziet mijn hele leven: hij ziet dat als een samenhangend geheel waarin al mijn ervaringen zinvol zijn. Vanuit dit overzicht leidt mijn engel mij vol liefde op mijn aardse weg. Elke nacht ontmoet ik hem. Dat is het moment waarop mijn engel zijn inspirerende krachten in mijn hart laat stromen. Hij helpt mij bij de bijzondere lessen van deze tijd; een leven in gelijkwaardigheid, het verwerven van  zelfstandigheid, het gaan van de weg naar binnen en het ontdekken van mijn levensdoel. Dankzij zijn inspiratie groei ik geestelijk áán en mét de mensen om mij heen. Vaak verzet ik mij tegen de lessen die mijn engel mij voorlegt, maar altijd zeg ik achteraf, als ik het waarom ervan begrijp: Dank je wel, mijn engel.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Hans Stolp
Uitgever
AnkhHermes, Uitgeverij
ISBN
9789020202236
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
125

Beschrijving

Mijn eigen engel-mijn beschermengel-overziet mijn hele leven:
hij ziet dat als een samenhangend geheel waarin al mijn ervaringen
zinvol zijn. Vanuit dit overzicht leidt mijn engel mij vol liefde op mijn
aardse weg.
Elke nacht ontmoet ik hem. Dat is het moment waarop mijn engel zijn
inspirerende krachten in mijn hart laat stromen. Hij helpt mij bij de
bijzondere lessen van deze tijd; een leven in gelijkwaardigheid,
het verwerven van  zelfstandigheid, het gaan van de weg naar
binnen en het ontdekken van mijn levensdoel.
Dankzij zijn inspiratie groei ik geestelijk áán en mét de mensen
om mij heen. Vaak verzet ik mij tegen de lessen die mijn engel mij
voorlegt, maar altijd zeg ik achteraf, als ik het waarom ervan begrijp:
Dank je wel, mijn engel.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Hans Stolp
Uitgever
AnkhHermes, Uitgeverij
ISBN
9789020202236
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
125