Mindfulness

voor een gelukkig leven

Prijs € 21,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Thich Nhat Hahn

Paperback | December 2010 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In Mindfulness laat Thich Nhat Hanh zien hoe belangrijk het is om aandachtig te leven. Als je bewust leeft, beweegt, eet en met relaties bezig bent, zul je je vanzelf gelukkiger voelen. Met zijn oefeningen in Mindfulness leert hij je je geest te trainen om in het moment te leven. De oefeningen verbeteren je concentratie en verschaffen je inzicht, waarmee je je uiteindelijk kunt bevrijden van angst, spanning en boosheid en je het geluk beter kunt ervaren.Mindfulness is het eerste boek dat alle oefeningen en meditaties van Thich Nhat Hanhbevat die hij gedurende zestig jaar heeft ontwikkeld. De beroemde Vietnamese boeddhistische leraar Thich Nhat Hanh fascineert mensen overal ter wereld vanwege zijn uitstraling en wijsheid. Tijdens de oorlog in Vietnam werd hij naar Frankrijk verbannen. Vanuit zijn meditatiegemeenschap Plum Village reist hij de wereld rond om voordrachten te geven en retraites over mindfulness te leiden.Genre: Esoterie, 228 pagina’s € 21,95ISBN 978 9461010377

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Thich Nhat Hahn
Uitgever
Oorsprong, Uitgeverij
ISBN
9789461010377
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2010
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
227

Beschrijving

In Mindfulness laat Thich Nhat Hanh zien hoe belangrijk het is om aandachtig te leven. Als je bewust leeft, beweegt, eet en met relaties bezig bent, zul je je vanzelf gelukkiger voelen. Met zijn oefeningen in Mindfulness leert hij je je geest te trainen om in het moment te leven. De oefeningen verbeteren je concentratie en verschaffen je inzicht, waarmee je je uiteindelijk kunt bevrijden van angst, spanning en boosheid en je het geluk beter kunt ervaren.
Mindfulness is het eerste boek dat alle oefeningen en meditaties van Thich Nhat Hanh
bevat die hij gedurende zestig jaar heeft ontwikkeld. De beroemde Vietnamese boeddhistische leraar Thich Nhat Hanh fascineert mensen overal ter wereld vanwege zijn uitstraling en wijsheid. Tijdens de oorlog in Vietnam werd hij naar Frankrijk verbannen. Vanuit zijn meditatiegemeenschap Plum Village reist hij de wereld rond om voordrachten te geven en retraites over mindfulness te leiden.
Genre: Esoterie, 228 pagina’s € 21,95
ISBN 978 9461010377

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Thich Nhat Hahn
Uitgever
Oorsprong, Uitgeverij
ISBN
9789461010377
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2010
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
227