Momenten van geluk 2011

wijsheden voor elke dag

€ 14,90
Prijs € 2,95

Uitverkocht

Anselm Grün

Paperback | Juli 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Anselm Grün is een van de meest gelezen christelijke auteurs van deze tijd. Hij weet een groot publiek te inspireren, zowel in katholieke en protestantse kringen als daarbuiten. Zijn boeken over geloof en hedendaagse spiritualiteit zijn internationale bestsellers. Uit zijn omvangrijke oeuvre is een keuze gemaakt van 365 teksten die zijn levenswijsheid weerspiegelen en de lezer elke dag ‘een moment van geluk’ bieden. * ‘Een van de meest gelezen fi losofen van het dagelijkse leven, superstar van de spiritualiteit.’ – DER SPIEGEL * Stijlvolle scheurkalender voor op tafel of aan de wand * Dé unieke Anselm Grün kalender * Spirituele wijsheden en meditatieve teksten begeleiden de lezer van dag tot dagAnselm GrünAnselm Grün, geboren in 1945, is monnik en hoofdeconoom in de Benedictijnenabdij van Münsterschwarzach (Duitsland). Als geestelijke begeleider en raadgever van vele mensen behoort hij vandaag tot een van de meest gelezen christelijke auteurs.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Anselm Grün
Uitgever
Meinema, Uitgeverij
ISBN
9789021142739
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Anselm Grün is een van de meest gelezen christelijke auteurs van deze tijd. Hij weet een groot publiek te inspireren, zowel in katholieke en protestantse kringen als daarbuiten. Zijn boeken over geloof en hedendaagse spiritualiteit zijn internationale bestsellers. Uit zijn omvangrijke oeuvre is een keuze gemaakt van 365 teksten die zijn levenswijsheid weerspiegelen en de lezer elke dag ‘een moment van geluk’ bieden.

* ‘Een van de meest gelezen fi losofen van het dagelijkse leven, superstar van de spiritualiteit.’ – DER SPIEGEL
* Stijlvolle scheurkalender voor op tafel of aan de wand
* Dé unieke Anselm Grün kalender
* Spirituele wijsheden en meditatieve teksten begeleiden de lezer van dag tot dag

Anselm Grün
Anselm Grün, geboren in 1945, is monnik en hoofdeconoom in de Benedictijnenabdij van Münsterschwarzach (Duitsland). Als geestelijke begeleider en raadgever van vele mensen behoort hij vandaag tot een van de meest gelezen christelijke auteurs.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Anselm Grün
Uitgever
Meinema, Uitgeverij
ISBN
9789021142739
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig