Never mind

een heldere verhandeling over non-dualiteit

Prijs € 23,90

Tijdelijk niet beschikbaar

W. Liquorman

Paperback | November 2005 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In meer dan honderd hoofdstukjes brengt Wayne Liquorman praktisch ieder 'spiritueel' onderwerp ter sprake, altijd in gedachte houdend dat alles, nu, één is. We zijn altijd in het nu, want we kunnen nooit ergens anders zijn. Gedachten verschijnen in het nu, dus het denken is ook in het nu. Ook het denken over de toekomst of het verleden speelt zich af in het nu. Nu, is alles wat er is. Van Wayne Liquorman verscheen eerder, onder het pseudoniem Ram Tzu: Wie zoekt zal niet vinden. Hij houdt regelmatig bijeenkomsten in Nederland. 'Voordat ik advaitaleraar werd, was ik het grootste deel van mijn volwassen leven zakenman. Mijn goeroe, Ramesh S. Balsekar, is bankier. Hij werkte zijn leven lang bij de Bank van India en eindigde er tenslotte als president-directeur. Ik vind het heel ironisch dat hij me niets gaf om aan jullie te verkopen: geen methode, geen plan, geen instructies, geen belofte dat je krijgt wat je wilt als je precies doet wat ik zeg. Wat hij me wel gaf waren eenvoudige aanwijzingen voor "wat is". Ik bied ze je hierbij aan.' Wayne Liquorman.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
W. Liquorman
Uitgever
Samsara Uitgeverij B.V.
ISBN
9789077228418
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2005
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
205

Beschrijving

In meer dan honderd hoofdstukjes brengt Wayne Liquorman praktisch ieder 'spiritueel' onderwerp ter sprake, altijd in gedachte houdend dat alles, nu, één is. We zijn altijd in het nu, want we kunnen nooit ergens anders zijn. Gedachten verschijnen in het nu, dus het denken is ook in het nu. Ook het denken over de toekomst of het verleden speelt zich af in het nu. Nu, is alles wat er is.
Van Wayne Liquorman verscheen eerder, onder het pseudoniem Ram Tzu: Wie zoekt zal niet vinden. Hij houdt regelmatig bijeenkomsten in Nederland.
'Voordat ik advaitaleraar werd, was ik het grootste deel van mijn volwassen leven zakenman. Mijn goeroe, Ramesh S. Balsekar, is bankier. Hij werkte zijn leven lang bij de Bank van India en eindigde er tenslotte als president-directeur. Ik vind het heel ironisch dat hij me niets gaf om aan jullie te verkopen: geen methode, geen plan, geen instructies, geen belofte dat je krijgt wat je wilt als je precies doet wat ik zeg. Wat hij me wel gaf waren eenvoudige aanwijzingen voor "wat is". Ik bied ze je hierbij aan.' Wayne Liquorman.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
W. Liquorman
Uitgever
Samsara Uitgeverij B.V.
ISBN
9789077228418
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2005
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
205