Niemand hier 1

dialogen met Tony Parsons

Prijs € 21,90

Uitverkocht

T. Parsons

Paperback | Oktober 2003 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Tony Parsons is een man die een enorme gedrevenheid toont wanneer het gaat om zijn favoriete onderwerp: het aan de kaak stellen van misverstanden die bestaan rond het idee verlichting en spirituele bevrijding. Behalve dat hij een scherp onderscheidingsvermogen heeft, is hij vooral goed in het afbreken van onze identificatieprocessen, onze ideaalbeelden en onze zogenaamde vooruitgang op het spirituele pad. Soms met humor, soms met geduld, maar altijd zonder compromissen te sluiten, worden alle ideeën van de zoeker ontmaskerd. Voor sommigen heeft een ontmoeting met Tony Parsons de uitwerking van een bulldozer; voor we het beseffen worden al onze geloofsvormen door deze man uit Cornwall volledig weggevaagd. Wanneer we ons dan afvragen wat er dan nog overblijft, zegt Tony eenvoudig: 'Al wat er is, is dit'. En 'dit' betekent dan niet iets spiritueels of iets heiligs, maar gewoon: dat wat er verschijnt en dat wat er is. Verder hoeven we niet te zoeken want dat is de enige werkelijkheid.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
T. Parsons
Uitgever
Samsara Uitgeverij B.V.
ISBN
9789077228111
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2003
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
199

Beschrijving

Tony Parsons is een man die een enorme gedrevenheid toont wanneer het gaat om zijn favoriete onderwerp: het aan de kaak stellen van misverstanden die bestaan rond het idee verlichting en spirituele bevrijding.
Behalve dat hij een scherp onderscheidingsvermogen heeft, is hij vooral goed in het afbreken van onze identificatieprocessen, onze ideaalbeelden en onze zogenaamde vooruitgang op het spirituele pad. Soms met humor, soms met geduld, maar altijd zonder compromissen te sluiten, worden alle ideeën van de zoeker ontmaskerd.
Voor sommigen heeft een ontmoeting met Tony Parsons de uitwerking van een bulldozer; voor we het beseffen worden al onze geloofsvormen door deze man uit Cornwall volledig weggevaagd. Wanneer we ons dan afvragen wat er dan nog overblijft, zegt Tony eenvoudig: 'Al wat er is, is dit'.
En 'dit' betekent dan niet iets spiritueels of iets heiligs, maar gewoon: dat wat er verschijnt en dat wat er is. Verder hoeven we niet te zoeken want dat is de enige werkelijkheid.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
T. Parsons
Uitgever
Samsara Uitgeverij B.V.
ISBN
9789077228111
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2003
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
199