Niets is wat het lijkt

verhaal van een queeste

Prijs € 26,83

Uitverkocht

Weyntje Cranendonck

Paperback | April 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'Niets is wat het lijkt' is een boek voor wie vermoed dat er meer is dan dit doordeweekse bestaan en naar een diepere betekenis van het leven zoekt. Dit verhaal kan daarbij een inspirerend lichtje zijn. Tegelijk is het ook als fictief verhaal te lezen. Jiska belandt na een ongeluk in een bizarre situatie en moet, volledig van haar sokkel geblazen, haar evenwicht hervinden in een wereld die ze niet kent. Langzaam beseft ze dat deze barre tocht bedoelt is om haar beperkte persoonlijkheid te leren overstijgen, zodat er ruimte kan ontstaan voor wie ze werkelijk is. Dat wordt de opmaat naar een nieuwe levenshouding.Recensies: Vlotte schrijfstijl met een geleidelijke, logische opbouw. Het verhaal wordt beeldend en pakkend verteld. Je wordt erin gezogen en wilt blijven doorlezen. Pieter J. Overduin Welk een prachtig werk! Welk een talent! Een goed geschreven boek vol licht dat mij - een kritische lezer - zeer heeft ontroerd.Lillian KavliDe auteur houdt de lezer tot op het laatst nieuwsgierig naar de betekenis van de wonderlijke ervaringen van de hoofdpersoon en de lessen die zij daaruit moet trekken. Een verhaal met een verrassende ontknoping. Theo E. Altes

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Weyntje Cranendonck
Uitgever
Mijnbestseller.nl
ISBN
9789461935939
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
399

Beschrijving

'Niets is wat het lijkt' is een boek voor wie vermoed dat er meer is dan dit doordeweekse bestaan en naar een diepere betekenis van het leven zoekt. Dit verhaal kan daarbij een inspirerend lichtje zijn. Tegelijk is het ook als fictief verhaal te lezen.

Jiska belandt na een ongeluk in een bizarre situatie en moet, volledig van haar sokkel geblazen, haar evenwicht hervinden in een wereld die ze niet kent. Langzaam beseft ze dat deze barre tocht bedoelt is om haar beperkte persoonlijkheid te leren overstijgen, zodat er ruimte kan ontstaan voor wie ze werkelijk is. Dat wordt de opmaat naar een nieuwe levenshouding.

Recensies:

Vlotte schrijfstijl met een geleidelijke, logische opbouw. Het verhaal wordt beeldend en pakkend verteld. Je wordt erin gezogen en wilt blijven doorlezen.
Pieter J. Overduin

Welk een prachtig werk! Welk een talent! Een goed geschreven boek vol licht dat mij - een kritische lezer - zeer heeft ontroerd.
Lillian Kavli

De auteur houdt de lezer tot op het laatst nieuwsgierig naar de betekenis van de wonderlijke ervaringen van de hoofdpersoon en de lessen die zij daaruit moet trekken. Een verhaal met een verrassende ontknoping.
Theo E. Altes

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Weyntje Cranendonck
Uitgever
Mijnbestseller.nl
ISBN
9789461935939
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
399