Ontdek de Lichtreiziger in jou

leer reizen tussen de dimensies

Prijs € 17,50

Uitverkocht

Maryse Meertens-Spada

Paperback | April 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Op aarde leef je in een materiële dimensie. De trilling, het bewustzijn, van deze dimensie is lager dan die van de spirituele (immateriële) dimensie, waar je ziel verbleef voordat ze in je huidige lichaam huisde. Als Lichtreiziger reis je gemakkelijk naar deze spirituele dimensie met haar hoge trillingen en liefde. Je weet dat je meer bent dan alleen je lichaam en je verplaatst je energetisch van de ene plek naar de andere door die reis te visualiseren. Je brengt de schoonheid van deze dimensie op aarde. De reis naar de oorspronkelijke spirituele dimensie is voor iedereen weggelegd, ook voor beginners, en brengt alleen maar voordelen: - Je vibraties worden verhoogd. - Je laadt je energetisch op. - Als het niet zo goed met je gaat, kun je je moeilijkheden beter aan. - Door naar het verleden te reizen, kun je problemen in het heden oplossen. - Je kunt andere mensen spiritueel ondersteunen. - Gestorvenen die de weg naar huis kwijt zijn, kun je naar het Licht begeleiden. Wanneer je de Lichtreiziger in jou wilt ontdekken of verder wilt ontwikkelen en wanneer je wilt gaan reizen, dan geeft dit boek veel informatie, oefeningen en visualisaties die je daarbij helpen. Maryse Meertens-Spada heeft een praktijk als regressie- en reïncarnatietherapeute en geeft regelmatig lezingen en workshops. Ze schreef dit boek door inzichten, verkregen via een spirituele gids, te combineren met haar ervaring als therapeut.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Maryse Meertens-Spada
Uitgever
Uitgeverij Akasha
ISBN
9789460150234
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
143

Beschrijving

Op aarde leef je in een materiële dimensie. De trilling, het bewustzijn, van deze dimensie is lager dan die van de spirituele (immateriële) dimensie, waar je ziel verbleef voordat ze in je huidige lichaam huisde. Als Lichtreiziger reis je gemakkelijk naar deze spirituele dimensie met haar hoge trillingen en liefde. Je weet dat je meer bent dan alleen je lichaam en je verplaatst je energetisch van de ene plek naar de andere door die reis te visualiseren. Je brengt de schoonheid van deze dimensie op aarde.

De reis naar de oorspronkelijke spirituele dimensie is voor iedereen weggelegd, ook voor beginners, en brengt alleen maar voordelen:

- Je vibraties worden verhoogd.
- Je laadt je energetisch op.
- Als het niet zo goed met je gaat, kun je je moeilijkheden beter aan.
- Door naar het verleden te reizen, kun je problemen in het heden oplossen.
- Je kunt andere mensen spiritueel ondersteunen.
- Gestorvenen die de weg naar huis kwijt zijn, kun je naar het Licht begeleiden.

Wanneer je de Lichtreiziger in jou wilt ontdekken of verder wilt ontwikkelen en wanneer je wilt gaan reizen, dan geeft dit boek veel informatie, oefeningen en visualisaties die je daarbij helpen.

Maryse Meertens-Spada heeft een praktijk als regressie- en reïncarnatietherapeute en geeft regelmatig lezingen en workshops. Ze schreef dit boek door inzichten, verkregen via een spirituele gids, te combineren met haar ervaring als therapeut.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Maryse Meertens-Spada
Uitgever
Uitgeverij Akasha
ISBN
9789460150234
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
143