Ontmoeting met Saint Germain 2

Prijs € 24,95

Levertijd: 1-2 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Godfré Ray King

Paperback | November 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Uit de reeks: ontmoetingen met saint germainLaat je meevoeren door de schrijver Godfré Ray King in zijn avontuurlijke, miraculeuze en onthullende belevenissen met de opgevaren meesters, hun wonderbaarlijke werkwijzen en hun prachtige retraiteverblijven. En laat je transformeren door de straling van dit boek dat je leven voor altijd kan veranderen.'De waarheid, uitleg van de wet, en mijn ervaringen die in dit boek worden beschreven, zijn echt, waar, en eeuwig. De retraiteverblijven, de mensen en de instrumenten die ik heb gezien en waarmee ik omging terwijl ik bij de opgevaren meesters was, zijn echte, fysieke plaatsen en dingen, en tastbare, levende, ademende wezens. Zij waren niet ingebeeld, noch symbolisch, en zouden niet als zodanig moeten worden geïnterpreteerd.'Godfré Ray KingDit boek bevat de werkelijke straling van de opgevaren meesters, en is geladen met het opgevarenmeesterbewustzijn van geliefde Saint Germain van vrijheid en victorie in het licht.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Godfré Ray King
Uitgever
Amethist Pers
ISBN
9789080532632
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320

Beschrijving

Uit de reeks: ontmoetingen met saint germain

Laat je meevoeren door de schrijver Godfré Ray King in zijn avontuurlijke, miraculeuze en onthullende belevenissen met de opgevaren meesters, hun wonderbaarlijke werkwijzen en hun prachtige retraiteverblijven. En laat je transformeren door de straling van dit boek dat je leven voor altijd kan veranderen.

'De waarheid, uitleg van de wet, en mijn ervaringen die in dit boek worden beschreven, zijn echt, waar, en eeuwig. De retraiteverblijven, de mensen en de instrumenten die ik heb gezien en waarmee ik omging terwijl ik bij de opgevaren meesters was, zijn echte, fysieke plaatsen en dingen, en tastbare, levende, ademende wezens. Zij waren niet ingebeeld, noch symbolisch, en zouden niet als zodanig moeten worden geïnterpreteerd.'

Godfré Ray King

Dit boek bevat de werkelijke straling van de opgevaren meesters, en is geladen met het opgevarenmeesterbewustzijn van geliefde Saint Germain van vrijheid en victorie in het licht.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Godfré Ray King
Uitgever
Amethist Pers
ISBN
9789080532632
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320