Ontwaken

Prijs € 17,95

Uitverkocht

Barbara Berger

Paperback | Maart 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ben je al ontwaakt? Of laat je je leven bepalen door je gedachten, gevoelens en onrealistische verwachtingen? Ben je volledig aanwezig in het moment, of word je heen en weer geslingerd tussen je verleden en de toekomst? Ben je zomaar gelukkig – of ben je afhankelijk van omstandigheden buiten jezelf en waardering van anderen? Ontwaken is een praktische handreiking voor het activeren voor het krachtige instrument dat je bewustzijn is en leert je zo dagelijks te leven in harmonie met de werkelijkheid. Barbara Berger en Tim Ray wonen in Kopenhagen, Denemarken. Barbara heeft meer dan tien boeken op haar naam staan, waaronder de wereldwijde bestseller Fast food voor de ziel en Ben je nu gelukkig?. Haar hele leven is ze al op zoek naar inzichten uit de psychologie en oude spirituele teksten, die ze in al haar boeken vertaalt in toegankelijke en praktische aanwijzingen voor een harmonieus leven. Barbara is een populaire spreker en geeft samen met haar zoon Tim Ray al meer dan veertien jaar lezingen over de hele wereld.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Barbara Berger
Uitgever
A.W. Bruna LeV.
ISBN
9789022997048
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
245

Beschrijving

Ben je al ontwaakt? Of laat je je leven bepalen door je gedachten, gevoelens en onrealistische verwachtingen? Ben je volledig aanwezig in het moment, of word je heen en weer geslingerd tussen je verleden en de toekomst? Ben je zomaar gelukkig – of ben je afhankelijk van omstandigheden buiten jezelf en waardering van anderen? Ontwaken is een praktische handreiking voor het activeren voor het krachtige instrument dat je bewustzijn is en leert je zo dagelijks te leven in harmonie met de werkelijkheid.

Barbara Berger en Tim Ray wonen in Kopenhagen, Denemarken. Barbara heeft meer dan tien boeken op haar naam staan, waaronder de wereldwijde bestseller Fast food voor de ziel en Ben je nu gelukkig?. Haar hele leven is ze al op zoek naar inzichten uit de psychologie en oude spirituele teksten, die ze in al haar boeken vertaalt in toegankelijke en praktische aanwijzingen voor een harmonieus leven. Barbara is een populaire spreker en geeft samen met haar zoon Tim Ray al meer dan veertien jaar lezingen over de hele wereld.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Barbara Berger
Uitgever
A.W. Bruna LeV.
ISBN
9789022997048
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
245