Opaka

de doorzichtige vlinder

Prijs € 19,95

Levertijd: 1-2 werkdagen

Frans Lap

Paperback | Augustus 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wanneer Opaka zich heeft ontpopt , weet hij niet wat hij ziet. Zijn vleugels zijn volledig kleurloos en helemaal doorzichtig. Als rups had hij zich iets heel anders ervan voorgesteld. Hij kan er niet mee leven. Hij gaat op zoek naar een oplossing. Dat brengt hem in een spannend avontuur. Zullen zijn vleugels de kleuren krijgen die hij graag wil?Het verhaal is een inwijdingsverhaal in de Nieuwe Tijd die pas aangebroken is en spreekt vooral het innerlijk aan. Kinderen, sensitief als ze zijn, zullen het, bewust of onbewust, vanzelfsprekend herkennen. Maar ook volwassenen worden er in hun diepere lagen door aangeraakt.De auteur heeft in zijn leven veel kinderverhalen verteld, maar had ze nog nooit opgeschreven. "Opaka" is dan ook in dat opzicht zijn debuut.Frans Lap, (1942) werkt met kinderen en volwassenen als spiritueel therapeut en Holistic Pulser in zijn eigen praktijk "De Vrije Stroom" in Oisterwijk. Voor meer informatie, zie www.devrijestroom.nl

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Frans Lap
Uitgever
Piramidions
ISBN
9789491439346
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
102

Beschrijving

Wanneer Opaka zich heeft ontpopt , weet hij niet wat hij ziet. Zijn vleugels zijn volledig kleurloos en helemaal doorzichtig. Als rups had hij zich iets heel anders ervan voorgesteld. Hij kan er niet mee leven. Hij gaat op zoek naar een oplossing. Dat brengt hem in een spannend avontuur. Zullen zijn vleugels de kleuren krijgen die hij graag wil?

Het verhaal is een inwijdingsverhaal in de Nieuwe Tijd die pas aangebroken is en spreekt vooral het innerlijk aan. Kinderen, sensitief als ze zijn, zullen het, bewust of onbewust, vanzelfsprekend herkennen. Maar ook volwassenen worden er in hun diepere lagen door aangeraakt.

De auteur heeft in zijn leven veel kinderverhalen verteld, maar had ze nog nooit opgeschreven. "Opaka" is dan ook in dat opzicht zijn debuut.

Frans Lap, (1942) werkt met kinderen en volwassenen als spiritueel therapeut en Holistic Pulser in zijn eigen praktijk "De Vrije Stroom" in Oisterwijk. Voor meer informatie, zie www.devrijestroom.nl

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Frans Lap
Uitgever
Piramidions
ISBN
9789491439346
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
102