Open je hart in 6 stappen

een praktische gids voor emotioneel evenwicht

Prijs € 13,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Patricia van Walstijn

Paperback | Oktober 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In 6 stappen naar emotionele balans In Open je hart in 6 stappen geeft Patricia van Walstijn haar methode prijs om emotioneel in balans te komen. Oude kwesties die het hart gesloten houden leer je voorgoed op te lossen.  In zes stappen leidt Patricia je door het proces heen waarbij je oude ballast achter je kunt laten en gaandeweg de wijsheid van je hart ontdekt, en er een emotionele balans ontstaat. Een licht, praktisch en overzichtelijk boek. Patricia van Walstijn is expert in persoonlijk energiemanagement en medeverantwoordelijk voor het Banyan Centre, dat lezingen, workshops, retraites en begeleiding bied op het gebied van health & happiness organiseert. Ze is auteur van het boek Qigong Lifestyle.  

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Patricia van Walstijn
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000343324
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Beschrijving

In 6 stappen naar emotionele balans

In Open je hart in 6 stappen geeft Patricia van Walstijn haar methode prijs om emotioneel in balans te komen. Oude kwesties die het hart gesloten houden leer je voorgoed op te lossen.  In zes stappen leidt Patricia je door het proces heen waarbij je oude ballast achter je kunt laten en gaandeweg de wijsheid van je hart ontdekt, en er een emotionele balans ontstaat. Een licht, praktisch en overzichtelijk boek.

Patricia van Walstijn is expert in persoonlijk energiemanagement en medeverantwoordelijk voor het Banyan Centre, dat lezingen, workshops, retraites en begeleiding bied op het gebied van health & happiness organiseert. Ze is auteur van het boek Qigong Lifestyle.

 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Patricia van Walstijn
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000343324
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96