Pendelen en edelstenen

kosmische krachten ter versterking van onze innerlijke vermogens

Prijs € 9,50

Levertijd: 2-3 werkdagen

O. Cochie

Paperback | September 2005 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Ieder mens kan pendelen, alleen zal de aanleg bij de één sterker aanwezig zijn dan bij de ander', schrijft Orpha Cochie in Pendelen en Edelstenen. De schrijfster kwam zelf al op heel jonge leeftijd in aanraking met pendelen en door de jaren heen werd pendelen haar 'tweede natuur'. In Pendelen en Edelstenen beschrijft Orpha Cochie haar jarenlange ervaring met pendelen in combinatie met edelstenen. Stap voor stap legt zij uit hoe men de pendel moet gebruiken. Volgens de schrijfster zijn pendelen en het gebruik van edelstenen onlosmakelijk met elkaar verbonden: om de juiste edelsteen voor iemand te kiezen, moet de energiewaarde bekend zijn - en die kan worden bepaald met... de pendel. In dit boek wordt een helder en volledig overzicht gegeven van het gebruik en de toepassing van edelstenen en het werken met de pendel. Behalve zo'n 45 veelvoorkomende edelstenen met hun correspondenties en eigenschappen, komen uiteenlopende aspecten aan de orde zoals: hoe de pendel juist te hanteren, het uitpendelen van bijvoorbeeld organen, situaties of contact-mogelijkheden, wat aan een pendel gevraagd kan worden, maar ook edelsteentherapie. Daarmee is Pendelen en Edelstenen in feite een cursus 'praktisch pendelen' waarin alle relevante onderdelen kort en bondig worden behandeld.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
O. Cochie
Uitgever
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063786342
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2005
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
91

Beschrijving

Ieder mens kan pendelen, alleen zal de aanleg bij de één sterker aanwezig zijn dan bij de ander', schrijft Orpha Cochie in Pendelen en Edelstenen. De schrijfster kwam zelf al op heel jonge leeftijd in aanraking met pendelen en door de jaren heen werd pendelen haar 'tweede natuur'. In Pendelen en Edelstenen beschrijft Orpha Cochie haar jarenlange ervaring met pendelen in combinatie met edelstenen. Stap voor stap legt zij uit hoe men de pendel moet gebruiken. Volgens de schrijfster zijn pendelen en het gebruik van edelstenen onlosmakelijk met elkaar verbonden: om de juiste edelsteen voor iemand te kiezen, moet de energiewaarde bekend zijn - en die kan worden bepaald met... de pendel.
In dit boek wordt een helder en volledig overzicht gegeven van het gebruik en de toepassing van edelstenen en het werken met de pendel.
Behalve zo'n 45 veelvoorkomende edelstenen met hun correspondenties en eigenschappen, komen uiteenlopende aspecten aan de orde zoals: hoe de pendel juist te hanteren, het uitpendelen van bijvoorbeeld organen, situaties of contact-mogelijkheden, wat aan een pendel gevraagd kan worden, maar ook edelsteentherapie. Daarmee is Pendelen en Edelstenen in feite een cursus 'praktisch pendelen' waarin alle relevante onderdelen kort en bondig worden behandeld.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
O. Cochie
Uitgever
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063786342
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2005
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
91