Pendelen van A tot Z

de pendel als raadgever van dag tot dag

Prijs € 17,50

Levertijd: 1-2 werkdagen

Petra Sonnenberg

Paperback | December 2007 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Een modern basisboek voor iedereen over het werken met de pendel en zijn vele toepassingen. Oorspronkelijk bedoeld als opvolger van de wichelroede heeft de pendel, en het wèrken met de pendel, zich een vaste plaats verworven in de reeks esoterische disciplines die worden gebruikt om meer inzicht te verschaffen in het dagelijks leven. Petra Sonnenberg geeft antwoord op veelgestelde vragen als: Wat is pendelen? Kan iedereen pendelen? Moet iemand bepaalde gaven hebben om te kunnen pendelen? Voor welke vraag kan ik een pendel wèl of nièt gebruiken? Hoe kan ik mijn vraag het best formuleren? Worden alle vragen beantwoord? Zijn er vragen die ik beter niet aan de pendel kan stellen? Wat is een goed moment om de pendel te raadplegen? Hoe moet de reactie van de pendel worden geïnterpreteerd? Welke pendel kan ik het best gebruiken? Om pendelen voor iedereen toegankelijk te maken en van alle mysteriën te ontdoen, wordt op duidelijke wijze beschreven wat 'pendelen' is en hoe het best met de pendel kan worden gewerkt om een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen. Petra Sonnenberg heeft talrijke inspirerende pendelkaarten en schema's samengesteld die een duidelijk en praktisch overzicht bieden van de meest gangbare gebieden waarvoor de pendel kan worden gebruikt. Door de hoeveelheid en de gangbaarheid van de onderwerpen die aan bod komen, zoals bijvoorbeeld beroep, familie, financiën, gezondheid, liefde en spirituele vermogens, is Pendelen van A tot Z niet alleen een baanbrekend naslagwerk, maar tevens van onschatbare waarde voor iedereen die zich bezighoudt met pendelen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Petra Sonnenberg
Uitgever
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063786700
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
402

Beschrijving

Een modern basisboek voor iedereen over het werken met de pendel en zijn vele toepassingen. Oorspronkelijk bedoeld als opvolger van de wichelroede heeft de pendel, en het wèrken met de pendel, zich een vaste plaats verworven in de reeks esoterische disciplines die worden gebruikt om meer inzicht te verschaffen in het dagelijks leven.
Petra Sonnenberg geeft antwoord op veelgestelde vragen als: Wat is pendelen? Kan iedereen pendelen? Moet iemand bepaalde gaven hebben om te kunnen pendelen? Voor welke vraag kan ik een pendel wèl of nièt gebruiken? Hoe kan ik mijn vraag het best formuleren? Worden alle vragen beantwoord? Zijn er vragen die ik beter niet aan de pendel kan stellen? Wat is een goed moment om de pendel te raadplegen? Hoe moet de reactie van de pendel worden geïnterpreteerd? Welke pendel kan ik het best gebruiken? Om pendelen voor iedereen toegankelijk te maken en van alle mysteriën te ontdoen, wordt op duidelijke wijze beschreven wat 'pendelen' is en hoe het best met de pendel kan worden gewerkt om een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen. Petra Sonnenberg heeft talrijke inspirerende pendelkaarten en schema's samengesteld die een duidelijk en praktisch overzicht bieden van de meest gangbare gebieden waarvoor de pendel kan worden gebruikt. Door de hoeveelheid en de gangbaarheid van de onderwerpen die aan bod komen, zoals bijvoorbeeld beroep, familie, financiën, gezondheid, liefde en spirituele vermogens, is Pendelen van A tot Z niet alleen een baanbrekend naslagwerk, maar tevens van onschatbare waarde voor iedereen die zich bezighoudt met pendelen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Petra Sonnenberg
Uitgever
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063786700
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
402