Prijs | € 59,99 |
Uitverkocht
Hardback | September 2014 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Specificaties
- Auteur
- Jean-Pierre Wybauw
- Uitgever
- Lannoo
- ISBN
- 9789401414418
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- September 2014
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 200
Beschrijving
Deel 4 in de Perfecte Pralines-reeks
Meer dan 40.000 ex. verkocht van 'Perfecte Pralines' en 'Chocolade Decoraties'
In zijn nieuwe chocoladeboek gaat Jean-Pierre Wybauw, Mr. Chocolate, vooral in op smaak en het ontwikkelen van eigen creaties. In dit prachtig geïllustreerde boek bespreekt Jean-Pierre Wybauw in begrijpelijke taal de meest gebruikte smaakstoffen bij pralines, en legt hij uit hoe ze te combineren en welke weerslag ze hebben op de kwaliteit van pralines. In een tweede deel komen tal van suggesties aan bod om zelf pralines te ontwikkelen. De foto's van de Turkse topfotograaf Serdar Tanyeli zijn een streling voor het oog en de smaakpapillen. Van dé chocolade-autoriteit Jean-Pierrre Wybauw. Onontbeerlijk in de keuken van elke chocoladefan. Met gedetailleerde uitleg,
zinnenprikkelende beelden en heldere vormgeving.
Jean-Pierre Wybauw alias Mister Chocolate is internationaal consultant in chocolade- en suikerverwerking. Hij reist de wereld rond voor het geven van cursussen, lezingen en demonstraties in chocoladebewerking.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Jean-Pierre Wybauw
- Uitgever
- Lannoo
- ISBN
- 9789401414418
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- September 2014
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 200