Prijs | € 59,99 |
Uitverkocht
Hardback | Oktober 2010 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Specificaties
- Auteur
- Jean-Pierre Wybauw
- Uitgever
- Lannoo
- ISBN
- 9789020990195
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Oktober 2010
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 222
Beschrijving
Dit prachtig geïllustreerde en vormgegeven boek van Jean-Pierre Wybauw behandelt in een begrijpelijke taal de meest gebruikte grondstoffen en legt uit hoe ze hun weerslag hebben op de kwaliteit en de houdbaarheid van pralines.
De vele nieuwe recepten vormen een streling voor het oog en de smaakpapillen.
De chocoladebranche staat niet stil. Door de wetenschap ontstaan er meer mogelijkheden om nieuwe producten samen te stellen. Ook technieken evolueren en verbeteren. Er worden nieuwe grondstoffen gebruikt die nu hun nut bewijzen en soms onontbeerlijk zijn, zoals suikers, vetten, vetimitators enz... De houdbaarheid van pralines wordt ook steeds belangrijker.
Dit boek is het derde in de reeks Perfecte Pralines en is wederom onontbeerlijk in de keuken van de professionele chocolatier, de geoefende hobbykok en de chocoladeliefhebber.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Jean-Pierre Wybauw
- Uitgever
- Lannoo
- ISBN
- 9789020990195
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Oktober 2010
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 222