Plezier in je werk

Prijs € 19,99

Uitverkocht

Anselm Grün, Hein Pieper

Paperback | Maart 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Werk is meer dan geld verdienen, maar dat wordt lang niet altijd zo ervaren. Hoe kunnen wij in alle hectiek en toenemende stress zo veel zin geven aan ons handelen, dat wij werk als een even waardevol als plezierig onderdeel van ons leven ervaren? De bekende benedictijner monnik Anselm Grün schreef op verzoek van het CNV een boek over plezier in je werk. Door dit thema te verbinden met spiritualiteit, krijgt het een diepere betekenis. Grün maakt ons duidelijk hoe je door bezinning en bewustwording kunt bouwen aan meer voldoening op het werk, voor jezelf en voor anderen. Hij vertaalt daartoe heel praktische noties uit de Regel van de benedictijner monniken naar het functioneren in bedrijven en instellingen in het hier en nu. Dat biedt een verrassend perspectief voor tal van actuele vraagstukken waarvoor wij ons dagelijks geplaatst zien, zoals werkdruk, burn-out, motivatie, scheiding werk en privé, en spiritualiteit op de werkvloer. Hein Pieper, politicus en voormalig pastor, schreef een inleiding bij de tekst van Grün die inzoomt op het thema ‘zinvol werken’. Een must voor ieder die met plezier wil werken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Anselm Grün, Hein Pieper
Uitgever
Have, Ten
ISBN
9789025958992
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Beschrijving

Werk is meer dan geld verdienen, maar dat wordt lang niet altijd zo ervaren. Hoe kunnen wij in alle hectiek en toenemende stress zo veel zin geven aan ons handelen, dat wij werk als een even waardevol als plezierig onderdeel van ons leven ervaren?

De bekende benedictijner monnik Anselm Grün schreef op verzoek van het CNV een boek over plezier in je werk. Door dit thema te verbinden met spiritualiteit, krijgt het een diepere betekenis.
Grün maakt ons duidelijk hoe je door bezinning en bewustwording kunt bouwen aan meer voldoening op het werk, voor jezelf en voor anderen. Hij vertaalt daartoe heel praktische noties uit de Regel van de benedictijner monniken naar het functioneren in bedrijven en instellingen in het hier en nu. Dat biedt een verrassend perspectief voor tal van actuele vraagstukken waarvoor wij ons dagelijks geplaatst zien, zoals werkdruk, burn-out, motivatie, scheiding werk en privé, en spiritualiteit op de werkvloer.

Hein Pieper, politicus en voormalig pastor, schreef een inleiding bij de tekst van Grün die inzoomt op het thema ‘zinvol werken’. Een must voor ieder die met plezier wil werken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Anselm Grün, Hein Pieper
Uitgever
Have, Ten
ISBN
9789025958992
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144