Praten over bewustzijn

het leven is een grote grap want jij en ik bestaan niet

Prijs € 24,90

Tijdelijk niet beschikbaar

Patrick Kicken, Paul Smit

Hardback | September 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Stel je toch eens voor dat alles gewoon gebeurt en dat jij je nergens druk over hoeft te maken. Dat alles wat je doet en de keuzes die je maakt, ook allemaal vanzelf plaatsvinden. Dan heb je dus nooit iets fout gedaan en kun je schuldgevoel, angst, stress en frustratie voortaan laten voor wat ze zijn. Lijkt je dat niet heerlijk? Dit klinkt allemaal misschien utopisch, maar het is de zienswijze van Boeddha, Spinoza, Albert Einstein, Ramana Maharshi en vele anderen. In dit boek voeren Patrick Kicken en Paul Smit openhartige dialogen over de veranderingen in je dagelijkse leven die ontstaan door deze non-dualistische zienswijze. Als het leven een groot spel is waarin wij als schijnbaar ‘afgescheiden individuen’ slechts een rol spelen, hoe ga je dan om met relaties, verwachtingen, tegenslag, emoties, monogamie, liefde, seks, de dood, ego, geld, stress en schuldgevoelens? 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Patrick Kicken, Paul Smit
Uitgever
Samsara Uitgeverij B.V.
ISBN
9789077228494
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
299

Beschrijving

Stel je toch eens voor dat alles gewoon gebeurt en dat jij je nergens druk over hoeft te maken.
Dat alles wat je doet en de keuzes die je maakt, ook allemaal vanzelf plaatsvinden.
Dan heb je dus nooit iets fout gedaan en kun je schuldgevoel, angst, stress en frustratie voortaan laten voor wat ze zijn.
Lijkt je dat niet heerlijk?
Dit klinkt allemaal misschien utopisch, maar het is de zienswijze van Boeddha, Spinoza, Albert Einstein, Ramana Maharshi en vele anderen.
In dit boek voeren Patrick Kicken en Paul Smit openhartige dialogen over de veranderingen in je dagelijkse leven die ontstaan door deze non-dualistische zienswijze. Als het leven een groot spel is waarin wij als schijnbaar ‘afgescheiden individuen’ slechts een rol spelen, hoe ga je dan om met relaties, verwachtingen, tegenslag, emoties, monogamie, liefde, seks, de dood, ego, geld, stress en schuldgevoelens? 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Patrick Kicken, Paul Smit
Uitgever
Samsara Uitgeverij B.V.
ISBN
9789077228494
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
299